ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Ολοκλήρωση 1ου κύκλου του εκπαιδευτικού προγράμματος σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος 50 ωρών της Architectural Aluminium Academy. Σύντομα ξεκινήσουν οι επόμενοι κύκλοι του και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος 50 ωρών της Architectural Aluminium Academy, «Κατασκευαστής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου»  που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών).

Όπως δήλωσαν ο CEO της AAA, Δημήτριος Μπέλλος, και ο Επιστημονικός Σύμβουλος της ΠΟΒΑΣ,  Δρ. Στυλιανός Λαμπρακόπουλος, οι πρώτοι 29 απόφοιτοι είναι εφοδιασμένοι με όλες τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες για να συμμετάσχουν και να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κατασκευαστής Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου» αποτελεί ένα καινοτόμο επιμορφωτικό πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για τους επαγγελματίες του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, με σκοπό την παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων σύμφωνα με τις ανάγκες του σύγχρονου κατασκευαστή.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ στους επιτυχόντες των εξετάσεων απονέμεται δίπλωμα ολοκλήρωσης, καθώς και η δυνατότητα να συμμετάσχουν, αν το επιθυμούν, σε διαδικασίες πιστοποίησης προσόντων από τρίτο ανεξάρτητο φορέα (ISO/ IEC 17024).

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι επόμενοι κύκλοι του προγράμματος, όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται και να δηλώνουν συμμετοχή εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.