ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Κορυφαίες προϊοντικές προτάσεις στα συστήματα σήτας

Δύο καινοτόμα συστήματα σήτας από την VIOMAL έρχονται να καλύψουν ξεχωριστές ανάγκες, με κοινό παρονομαστή την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την ευκολία στην τοποθέτηση και την απαράμιλλη λειτουργικότητα.

Η VIOMAL, ελληνική βιομηχανία συστημάτων σκίασης (σήτας και ρολού με φυλλαράκι πολυουρεθάνης) και θυγατρική της ElvalHalcor, επενδύει εδώ και 36 χρόνια στην Έρευνα και Ανάπτυξη συστημάτων προηγμένου σχεδιασμού, με καινοτομίες και πλεονεκτήματα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στον τελικό χρήστη. Η VIOMAL κατέχει πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, καθώς και ISO 14001:2015.

Η δυναμική εταιρεία παρουσιάζει 2 κορυφαία συστήματα σήτας. Την VL Phoenix, το καινοτόμο, και κατοχυρωμένο στον ΟΒΙ σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης, με πτυχωτό πανί και την VL Opening Door, τη νέα ανοιγόμενη πόρτα, ιδανική για πόρτες κουζίνας, με πιστοποιητικό CE.

VL Phoenix

Το βραβευμένο με Manufacturing Excellence Award 2021 σύστημα διαθέτει καινοτό­μα χαρακτηριστικά, επιτυγχάνοντας διαφοροποίηση και διασφαλίζοντας μεγάλη διάρκεια ζωής της σήτας, ανθεκτικότητα κατά τη χρήση, εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση για με­γάλα ανοίγματα μπαλκονόπορτας έως 6 μ. και άψογη λειτουργικότητα.

Διατίθεται σε μονόφυλλη, δίφυλλη ή αναστρέψιμη σήτα στην τελική διάσταση του πε­λάτη, καθώς και σε 24 ετοιμοπαράδοτες διαστάσεις ΚΙΤ μονόφυλλης, σε ποικιλία απο­χρώσεων.

Η VL Phoenix έχει Πιστοποίηση Υποδείγματος Χρησιμότητας για Ελλάδα από τον ΟΒΙ, Πιστοποίηση Κατοχύρωσης Σχεδίου για Ελλάδα και Ευρώπη, κατοχυρωμένο σήμα, και πιστοποιητικό CE.

VL Opening Door

Η νέα ανοιγόμενη πόρτα VL Opening Door της VIOMAL είναι ιδανική για πόρτες κουζίνας, με κύρια χαρακτηριστικά της την ανθεκτικότητα, την υψηλή λειτουργικότητα και την καινοτομία. Η VL Opening Door διαθέτει πιστοποιητικό CE.

Η VL Opening Door διατίθεται σε τυπολογί­ες μονόφυλλης και δίφυλλης σε κάθε ζητούμε­νη απόχρωση για να συνδυάζεται με τα υπάρχο­ντα κουφώματα.

Για την κατασκευή της διατίθεται είτε σε ΚΙΤ τυ­ποποιημένων διαστάσεων, είτε σε διάσταση κα­τόπιν παραγγελίας, είτε ως επιμέρους υλικά κα­τόπιν ζήτησης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.