ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

IDECO: Πληθώρα διαχρονικών λύσεων στα αντικωνωπικά συστήματα

Η IDECO διαθέτει πολυετή εμπειρία στην παραγωγή συστημάτων σήτας, με πρωτοποριακές, πατενταρισμένες τεχνολογίες που φέρουν την υπογραφή της και καλύπτουν πληθώρα αναγκών και ανοιγμάτων.

Η IDECO δραστηριοποιείται στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων από το 1991. Έκτοτε συνεχίζει να αναπτύσσεται διαρκώς, εστιάζοντας στην κυκλοφορία καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και τους συνεργάτες της στην ελληνική, ευρωπαϊκή, καθώς και παγκόσμια αγορά.

Σε επίπεδο εξωστρέφειας έχει εγκαταστήσει μονάδα παραγωγής στη Σερβία, λειτουργεί εμπορικό κατάστημα στην Κροατία, ενώ τα προϊόντα της εξάγονται σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Η δυναμική εταιρεία με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα απολαμβάνει αυξημένα μεγέθη, βλέπει την εξωστρέφειά της να εντείνεται και είναι σε θέση να παρέχει μία ολοκληρωμένη γκάμα πιστοποιημένων συ­στημάτων αντικωνωπικής προστασίας που πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Η IDECO διαθέτει τα δικά της συστήματα αντικωνω­πικής προστασίας που είναι πατενταρισμένα και σχεδι­ασμένα από το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας κατά αποκλειστικότητα.

PLATINUM ELECTRIC: Ηλεκτρική σήτα με ZIP για μεγάλα ανοίγματα

Η σήτα PLATINUM ELECTRIC είναι ένα νέο προϊ­όν από την IDECO, με ίσιο πανί, το οποίο έχει εφαρμο­γή σε κουφώματα μεγάλων ανοιγμάτων, βεράντες, αί­θρια και πέργκολες.

Το πανί FORTE της PLATINUM ELECTRIC είναι fiberglass ,διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα και συν­δυάζει χαρακτηριστικά όπως:

  • Απωθεί το νερό
  • Εμποδίζει τη συσσώρευση της βρωμιάς
  • Είναι ανθεκτικό στην ανεμοπίεση
  • Προσφέρει οπτική ευκρίνεια για περισσότερο φυσικό φως και καλύτερο αέρα
  • Είναι στιβαρό και όχι ελαστικό

Η δομή των πλαϊνών οδηγών, χρησιμοποιώντας το σύ­στημα ZIP δεν επιτρέπει στο πανί της σήτας να εξέρχεται σε συνθήκες έντονης ανεμοπίεσης.

Η κάθετη κίνηση της σήτας επιτυγχάνεται με ασύρματο ή ενσύρματο μοτέρ. Η σήτα PLATINUM διαθέτει δύο τύ­πους κουτιών ανάλογα με τις διαστάσεις του κουφώματος. Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις.

TITANIUM: Συρόμενο σύστημα σήτας με ίσιο πανί

Η νέα πρόταση της IDECO στα αντικωνωπικά συστή­ματα έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και να προσφέρει έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο. Πρόκειται για άλλο ένα καινοτόμο προϊόν της δυναμικής εταιρείας πα­ραγωγής σητών που συνδυάζει όλα τα μοναδικά χαρακτη­ριστικά για τα οποία είναι γνωστή.

Η νέα TITANIUM διαθέτει ατσάλινο έλασμα με ειδι­κή αντισκωριακή γαλβανική επίστρωση TEFLON που σε περιβάλλον υγρασίας δημιουργεί ισχυρή ανθεκτικότη­τα στη διάβρωση (σύγχρονη εφαρμογή στα αμαξώμα­τα αυτοκινήτων).

Το σύστημα προσφέρει γρήγορη και εύκολη τοπο­θέτηση με ακίδες συγκράτησης. Το δε πανί της σήτας TITANIUM είναι από διαφανές FIBERGLASS με μεγάλη διαύγεια, το οποίο ξετυλίγεται καθ’ όλο το μήκος της σε ευθεία γραμμή. Η TITANIUM διαθέτει ακίδα αγκύρωσης στο πάνω και κάτω μέρος του οδηγού συγκράτησης, κα­θώς και κάτω καδένα με πλήρη κλειστή δομή.

ROYAL 22 PLUS: Πατενταρισμένο σύστημα πλισέ σήτας

Η δυναμική εταιρεία έχει αναπτύξει τη δική της τεχνο­λογία στο σύστημα ROYAL, το οποίο ήρθε να δώσει ορι­στική λύση στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδο­νιών στα αντικωνωπικά συστήματα πιέτας. Η πρωτοπο­ριακή τεχνολογία δίνει στο καινοτόμο σύστημα απεριόρι­στη αντοχή στον χρόνο και αυξάνει τη μακροζωία του σε εντυπωσιακό βαθμό, προσδίδοντας αναβαθμισμένη αξία που το ξεχωρίζει.

Η νέα ROYAL 22 PLUS είναι ένα πατενταρισμένο σύ­στημα με πλισέ πανί. Μπορεί να τοποθετηθεί ως μονό­φυλλη πλάγια, δίφυλλη κεντρική ή μονόφυλλη αμφίπλευ­ρη.

Διαθέτει καινοτόμο σύστημα καθαρισμού του κάτω οδηγού ολίσθησης για κορυφαία αντοχή στη μακρόχρο­νια χρήση. Γενικότερα ο σχεδιασμός είναι προσανατολι­σμένος ώστε να μεγιστοποιεί την αντοχή του προϊόντος. Το πλάτος (π.χ. 2.100 χιλ.) της σήτας μπορεί να είναι μεγα­λύτερο από το ύψος (π.χ. 1.900 χιλ.).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.