ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στήριξε με διακεκριμένη χορηγία το 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Η Europa είναι σταθερά αρωγός σε κάθε δράση που ως στόχο έχει τον ευρύτερο συντονισμό του κλάδου σε κοινή πορεία και κατεύθυνση.

Η Europa ήταν διακεκριμένος χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στο Παπαστράτειο Μέγαρο στα τέλη Μαΐου. Η Europa στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσίασε στο πρώτο της περίπτερο το νέο σύστημα υαλοπετασμάτων Europa ECW-50 Hybrid, καθώς επίσης και το επιτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης κατασκευαστών EUROPA THE LAB, ενώ διένειμε και αντίστοιχο υλικό.

H Europa παρουσίασε στο κοινό του 8ου Συνεδρίου το νέο σύστημα υαλοπετασμάτων ECW-50 Hybrid

Σε άμεση συνέχεια της αρχικής και περιεκτικότατης τοποθέτησης του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλου Παγιάτη αναφορικά με τα επίκαιρα ζητήματα του κλάδου, όσο και της ενδιαφέρουσας ομιλίας του Προέδρου της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου, Γεωργίου Μεντζελόπουλου αναφορικά με το μέλλον του κλάδου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και R&D Director της εταιρείας, Γιάννης Αρβανίτης παρουσίασε τις τολμηρές καινοτομίες και επενδύσεις της Europa σε όλα τα επίπεδα, σε μια περίοδο που αυτό είναι κεντρικό ζητούμενο για τον κλάδο.

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και R&D Director της Europa, Γιάννης Αρβανίτης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του

Το συνέδριο παρακολούθησε πλήθος κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων και εκπροσώπων φορέων, που είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της βιομηχανίας Europa.

Η Europa στέκεται αρωγός στις δράσεις της ΠΟΒΑΣ, καθώς και σε κάθε δράση που ως στόχο έχει τον ευρύτερο συντονισμό του κλάδου σε κοινή πορεία και κατεύθυνση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button