ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ο Γιώργος Μυλωνάς στο συνέδριο της ΠΟΒΑΣ: “Η εξωστρέφεια του κατασκευαστικού κλάδου…”

Ο επικεφαλής της ALUMIL ανέλυσε τις συγκυρίες που ευνοούν τον εξαγωγικό προσανατολισμό των Ελλήνων κατασκευαστών, επισήμανε τις ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς, τόνισε την αξία των πιστοποιήσεων για τα συστήματα αλουμινίου και υπογράμμισε την κομβική σημασία της βιωσιμότητας και του σεβασμού του περιβάλλοντος στις σύγχρονες κατασκευές.

Το Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινίου Σιδήρου αποτελεί σημείο αναφοράς του κλάδου. Φέτος, η 8η εκδοχή του σημαντικού θεσμού έλαβε χώρα μεταξύ 27-29 Μαΐου, στην πόλη του Αγρινίου, με κεντρικό σύνθημα «Το Μέλλον ανήκει στον Κλάδο και στους Κατασκευαστές». Η ALUMIL υποστήριξε θερμά τις 3ήμερες εκδηλώσεις και ήταν Διακεκριμένος Χορηγός της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ομιλίες και συζητήσεις, ενώ αναλύθηκαν διεξοδικά, ζητήματα όπως η Εξοικονόμηση Ενέργειας σε σχέση με τις Κατασκευές Αλουμινίου, οι Καινοτομίες και η εφαρμογή τους στα Συστήματα Αλουμινίου, το «Έξυπνο» Σπίτι, η Πιστοποίηση Προσόντων για τους κατασκευαστές και γενικότερα τομείς που άπτονται του παρόντος και του μέλλοντος του κλάδου.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ALUMIL, κ. Γεώργιος Μυλωνάς, ήταν ένας εκ των επίσημων ομιλητών κατά τη 2η μέρα του Συνεδρίου. Το κύριο θέμα της ομιλίας του κ. Μυλωνά ήταν η Εξωστρέφεια του κατασκευαστικού κλάδου και οι δυνατότητες που ανοίγονται για δραστηριοποίηση των Ελλήνων κατασκευαστών σε ξένες αγορές. Στον λόγο του, ο επικεφαλής της ALUMIL ανέλυσε τις συγκυρίες που ευνοούν τον εξαγωγικό προσανατολισμό των Ελλήνων κατασκευαστών, επισήμανε τις ιδιαιτερότητες της κάθε αγοράς, τόνισε την αξία των πιστοποιήσεων για τα συστήματα αλουμινίου και υπογράμμισε την κομβική σημασία της βιωσιμότητας και του σεβασμού του περιβάλλοντος στις σύγχρονες κατασκευές.

Μέσα από την πολύχρονη προσωπική του εμπειρία και την επιτυχημένη διείσδυση της ALUMIL σε αγορές του εξωτερικού, ο κ. Μυλωνάς προσέφερε πολύτιμες πληροφορίες για τις προκλήσεις και τα προνόμια της εξαγωγικής δραστηριότητας και έδωσε συμβουλές σχετικά με τα σημεία που οφείλουν να προσέξουν τα μέλη της κατασκευαστικής κοινότητας της χώρας μας. Στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο Πρόεδρος & CEO της ALUMIL απευθύνθηκε προς τους κατασκευαστές, αναφέροντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε. Τόσο στα εκπαιδευτικά θέματα με την ΠΟΒΑΣ όσο και στα συμβουλευτικά θέματα με τις ομάδες που έχουμε δημιουργήσει και έτσι να ξεκινήσετε μια πορεία που την αξίζουν όλοι οι Έλληνες κατασκευαστές.»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.