ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΕΤΕΜ: Διαχρονική συνεργασία με τα «Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου»

Η ΕΤΕΜ και τα «Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου» μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία και μέσω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τους αποτελούν εγγύηση για όσους τους εμπιστεύονται.

Ανακαινισμένο και αναδιαμορφωμένο, υποδέχτηκε τους μαθητές, ένα από τα παλαιότερα Σχολεία των Νοτιών Προαστίων, στελεχωμένο με νέα συστήματα ΕΤΕΜ.

Η παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η καλλιέργεια των ανθρωπιστικών ιδανικών και η αγάπη για τον μαθητή αποτελούν τους πυλώνες στους οποίους θεμελιώθηκαν, από το 1927, τα «Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου».

Μετρώντας σχεδόν έναν αιώνα πια στον εκπαιδευτικό χώρο, τηρούν την υπόσχεσή τους  για ένα σύγχρονο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο, με αρωγό τις νέες τεχνολογίες και τα διαφοροποιημένα μοντέλα μάθησης.

Ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και των δύο μερών, η ΕΤΕΜ και τα Εκπαιδευτήρια Γιαννόπουλου, με μια ιστορική συνεργασία βασισμένη στην αμοιβαία εμπιστοσύνη, μοιράζονται το ίδιο όραμα και την ίδια φιλοσοφία και μέσω της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών τους αποτελούν εγγύηση για όσους τους εμπιστεύονται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.