ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Πρώτο “Open Day” στο εργοστάσιό της στα Οινόφυτα

Μία σειρά επαφών έχει προγραμματίσει την καλοκαιρινή περίοδο η Europa με τους κατασκευαστές αλουμινίου που συνεργάζεται.

Με την εκκίνηση του καλοκαιριού, η Europa ξεκίνησε νέο κύκλο επαφής με τους κατασκευαστές της, ξεκινώντας με ένα “Open Day” στις βιομηχανικές της εγκαταστάσεις στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Η επίσκεψη ομάδας 23 κατασκευαστών πραγματοποιήθηκε αρχές Ιουνίου στο εργοστάσιο της Europa και συμπεριλήφθηκαν κατασκευαστές από την ευρύτερη περιοχή και την Αττική.

Η ημέρα ξεκίνησε με ξενάγηση στους παραγωγικούς χώρους του εργοστασίου, την οποία ανέλαβαν οι προϊστάμενοι των τμημάτων παραγωγής και διαχείρισης, οι οποίοι ενημέρωσαν τους κατασκευαστές λεπτομερώς για τις διεργασίες που πραγματοποιούνται σε κάθε στάδιο.

Κατόπιν ακολούθησε ειδική ενημέρωση στους χώρους εκπαίδευσης της εταιρείας αναφορικά με τα νέα συστήματα  και τις δυνατότητες που παρέχονται προς τους κατασκευαστές για κατασκευές ανώτερης ποιότητας. Συζητήθηκαν τόσο η πληθώρα λύσεων στα νέα συστήματα όσο και τεχνικές λεπτομέρειες.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε δείπνο σε κοντινό εστιατόριο στη Χαλκίδα.

Η επαφή της εταιρείας με τους κατασκευαστές αλουμινίου είναι σημαντική και για αυτό η Europa έχει προγραμματίσει επιπλέον εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι και σε άλλες περιοχές.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.