ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

METALOUMIN: Τιμήθηκε με το βραβείο «Αναπτυσσόμενη Μικρομεσαία Επιχείρηση» στα βραβεία ΕΒΕΑ 2022

Η ιδιαίτερα τιμητική διάκριση ήρθε ως αποτέλεσμα των πολύ θετικών επιχειρηματικών δεικτών που καταγράφει η METALOUMIN την τελευταία πενταετία.

Ακόμα μια διάκριση ήρθε για την METALOUMIN, η οποία βραβεύτηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΑ) ως «Αναπτυσσόμενη Μικρομεσαία Επιχείρηση» της χρονιάς.

Η απονομή του βραβείου έγινε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο μέγαρο παρουσία του Πρωθυπουργού, πολλών μελών του υπουργικού συμβουλίου και εκπροσώπων των κομμάτων.

Στα βραβεία μεταξύ άλλων εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου παρευρέθη ο Πρωθυπουργος, Κυριάκος Μητσοτάκης

Το βραβείο παρέλαβε ο Δ/νων Σύμβουλος της METALOUMIN, Αντώνης Σγαρδέλης, ο οποίος δεν παρέλειψε  μεταξύ άλλων να επισημάνει, τη σημαντική συνεισφορά των εργαζομένων της εταιρείας, οι οποίοι τη στήριξαν στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης αλλά και μετέπειτα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη αξιοσημείωτων ρυθμών ανάπτυξης.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της METALOUMIN, Αντώνης Σγαρδέλης με το βραβείο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο αυτό έρχεται ως αποτέλεσμα των πολύ θετικών επιχειρηματικών δεικτών που καταγράφει η METALOUMIN την τελευταία πενταετία, ως επιστέγασμα της προσήλωσής της σε ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών, επέκταση των εγκαταστάσεών της, με επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και νέο εξοπλισμό.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η METALOUMIN διακρίνεται για την απαράμιλλη τεχνογνωσία και την τεχνολογία αιχμής της. Πρωτοπόρος στην εύρεση καινοτόμων λύσεων, ξεχωρίζει για την πελατοκεντρική της προσέγγιση, παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένα συστήματα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.