ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Λύσεις κρεμαστής σήτας SUPREME S650 PHOS Eclipse & SUPREME S700

Δύο εκλεκτά συστήματα, που παρέχουν τη δυνατότητα για λύσεις κρεμαστής σήτας, αναβαθμίζουν την καθημερινή ποιότητα διαβίωσης, προστατεύοντας από έντομα και συμβάλλοντας παράλληλα στον αερισμό των εσωτερικών χώρων.

Τα συστήματα SUPREME S650 PHOS Eclipse και SUPREME S700 εκπροσωπούν δύο από τις κορυφαίες σειρές της ALUMIL, τόσο σε επίπεδο επιδόσεων όσο και σε αισθητικό. Τα δύο προηγμένα συστήματα καλύπτουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και μπορούν να υποστηρίξουν κάθε είδους έργο.

Με τις λύσεις για κρεμαστή σήτα, ιδανικές ακόμη και για μεγάλα ανοίγματα, οι δυνατότητές τους αναβαθμίζονται και η ποιότητα διαβίωσης ενισχύεται σημαντικά.

Ο στενός γάντζος των δύο συστημάτων (S650 PHOS Eclipse στα 25 χιλ. και S700 στα 47 χιλ.) υποστηρίζεται μοναδικά από αντίστοιχες λύσεις σήτας και δεν δημιουργεί κανένα θέμα σε σχέση με το οπτικό πεδίο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όσον αφορά σε κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων, ο ειδικός σχεδιασμός της σήτας με τριπλό ράουλο και στιβαρά προφίλ ενισχύει την αντοχή της και συμβάλλει στην απρόσκοπτη λειτουργία της.

Τέλος, η λύση κρεμαστής σήτας για το SUPREME S700 δύναται να εφαρμοστεί σε κανονικό αλλά και χαμηλό οδηγό (κατωκάσι), ενώ για το SUPREME S650 PHOS Eclipse εφαρμόζεται στον συγκεκριμένο οδηγό (Eclipse).

Τα δύο προηγμένα συστήματα της ALUMIL ξεχωρίζουν για τη minimal αισθητική, τη στιβαρότητα και τη λειτουργικότητά τους. Οι λύσεις για κρεμαστή σήτα απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα και παρέχουν την απαραίτητη προστασία στο εσωτερικό, από τη σκόνη, τα έντομα ή την έντονη ηλιακή ακτινοβολία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.