ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στο Corporate Running Event “B2Run”

Η ETEM συμμετείχε στον μεγαλύτερο εταιρικό αγώνα δρόμου στην Ελλάδα!

Στο μεγαλύτερο εταιρικό αγώνα δρόμου στην Ελλάδα, βρέθηκε η ΕΤΕΜ, στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, μαζί με άλλες εταιρείες της ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Από τον ασκούμενο μέχρι τον διευθύνοντα σύμβουλο και από τον απλό περιπατητή μέχρι τον κορυφαίο αθλητή, στο “B2RUN” ήταν όλοι ευπρόσδεκτοι.

Το “B2RUN” γεννήθηκε το 2008 στη Γερμανία και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε 11 χώρες παγκοσμίως. Σήμερα, λαμβάνει χώρα σε 45 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης και μετρά πάνω από 230.000 συμμετέχοντες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.