ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Δυναμική παρουσία με χορηγία στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ

Η VIOMAL αξιοποιώντας στο έπακρο τη δυναμική του 8ου Συνεδρίου Κατασκευαστών παρουσίασε στους συνέδρους τις κορυφαίες λύσεις της.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο, με την παρουσία μεγάλου αριθμού συνέδρων. Η VIOMAL έδωσε εμφατικό «παρών» ως Χορηγός, με την παρουσία στελεχών και Γενικής Διεύθυνσης, αξιοποιώντας στο έπακρο τη δυναμική του Συνεδρίου.

Η δυναμική εταιρεία στο πλαίσιο των διεργασιών του 8ου Συνεδρίου παρουσίασε στο κοινό που προσήλθε στο Παπαστράτειο Μέγαρο τις κορυφαίες προϊοντικές λύσεις της. Τα στελέχη της VIOMAL ενημέρωσαν τους ενδιαφερομένους διά ζώσης για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της εταιρείας και τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα, ενώ ταυτόχρονα μοίρασαν και πληροφοριακό υλικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.