ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HOB DOORS: Πιστοποίηση Passive House για την σειρά πορτών SD95

Το σύστημα πόρτας SD95 έλαβε πιστοποίηση από το Passive House Institute (PHI) που το καθιστά ιδανική επιλογή για Παθητικά Κτίρια και όπου απαιτούνται υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης.

Η προσήλωση της δυναμικής εταιρείας στη συνεχή βελτίωση των παραγόμενων προϊόντων, καθώς και η συνεχής υποστήριξη από ομάδα αρχιτεκτόνων και τεχνητών, έχει ως αποτέλεσμα  να πρωτοπορεί σήμερα στον σχεδιασμό και την παραγωγή των πλέον εξελιγμένων θυρών της αγοράς, των HOB DOORS.

Στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της συνεχούς βελτίωσης που διέπει την εταιρική κουλτούρα της HOB DOORS, το σύστημα πόρτας SD95 έλαβε πιστοποίηση από το Passive House Institute (PHI). Αυτή η διάκριση σχετίζεται με τις επιδόσεις του στη θερμή, εύκρατη κλιματική ζώνη και αποδεικνύει ότι το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απαιτητικά έργα, στα οποία η υψηλή απόδοση σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί προαπαιτούμενο.

Πρόκειται για μια σπουδαία τιμή που υπογραμμίζει το επίπεδο έρευνας και κατασκευαστικής αριστείας, για τα οποία είναι γνωστή η HOB DOORS. Η πιστοποίηση από το PHI για το σύστημα SD95 σημαίνει ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Παθητικά Κτίρια που χαρακτηρίζονται από ελάχιστη ή σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.