ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

VIOMAL: Συμμετέχει στην έκθεση Fensterbau Frontale της Γερμανίας

Επιστρέφει δυναμικά στις διεθνείς εκθέσεις η VIOMAL, έχοντας προγραμματίσει τη συμμετοχή της στη φετινή Fensterbau Frontale.

Η VIOMAL SA επανέρχεται και φέτος, το 2022 δυναμικά στις διεθνείς εκθέσεις, με προορισμό τη Γερμανία, συμμετέχοντας στη Fensterbau Frontale, τη Νο 1 έκθεση στον χώρο των κουφωμάτων, συστημάτων σκίασης και λύσεων πρόσοψης. Η έκθεση θα λάβει χώρα στο επιβλητικό εκθεσιακό κέντρο της Νυρεμβέργης, από τις 12 έως και τις 15 Ιουλίου 2022.

Η VIOMAL θα βρίσκεται στο HALL 7, περίπτερο 7-326. Σε ένα χώρο 90 τ.μ., στοχεύει να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες, παρουσιάζοντας νέα πρωτοποριακά συστήματα ρολών αλουμινίου για πόρτες, παράθυρα και γκαραζόπορτες, συστήματα σήτας, συστήματα πέργκολας με μοτέρ και LED φωτισμό και κάθετα συστήματα σκίασης!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.