ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Παρούσα η εταιρεία στη μεγάλη γιορτή της αρχιτεκτονικής ΕΣΩ 2022

Στόχος της παρουσίας της EXALCO ήταν να εμπνεύσει, να εμπνευστεί και συνάμα να καλλιεργήσει το όραμα για έναν πιο όμορφο και βιώσιμο κόσμο.

Με κεντρικό μήνυμα “NOW FOR TOMORROW (ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ)”, η EXALCO συμμετείχε στην 10η διοργάνωση του ΕΣΩ, του μεγαλύτερου συνεδρίου για την Αρχιτεκτονική και το Interior Design στην Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση.

Στην μεταπανδημική αυτή γιορτή του design, ερχόμενοι σε επαφή με διακεκριμένους ανθρώπους των τεχνών και του σχεδιασμού, καθώς και με σπουδαίους επαγγελματίες του αρχιτεκτονικού κλάδου, στόχος της εταιρείας ήταν να εμπνεύσει, να εμπνευστεί και συνάμα να καλλιεργήσει το όραμα για έναν πιο όμορφο και βιώσιμο κόσμο.

Με κύριο θέμα τη βιωσιμότητα του πλανήτη και το μέλλον των κατασκευών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, στο εταιρικό της stand, η έμπειρη ομάδα της EXALCO υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών, παρουσιάζοντας καινοτόμες σειρές συστημάτων αλουμινίου κορυφαίας αισθητικής και προτείνοντας πρωτοποριακές λύσεις για βιώσιμη αρχιτεκτονική και «πράσινο» σχεδιασμό.

Σε κλίμα χαράς, η EXALCO ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ΕΣΩ 2022 και κατάφερε να επισφραγίσει νέες συνεργασίες, ανανεώνοντας το ραντεβού της με πολλούς συνεργάτες στο νέο showroom της εταιρείας στο Καματερό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.