ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Elval Colour: Το κτίριο γραφείων ‘’The Butterfly’’ με σύγχρονη αρχιτεκτονική & πράσινο αποτύπωμα!

Μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων κάθετων περσίδων από σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® FR σκιάζουν το κτίριο ‘’The Butterfly’’ και το προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία.

Το κτίριο γραφείων ‘’The Butterfly’’ αποτελεί μια σύνθεση από παλαιά και νέα τμήματα, τα οποία αποδίδουν ένα ενιαίο σύνολο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Για την ανακαίνιση και αναβάθμιση του κελύφους, επιλέχθηκε το βραδύκαυστο σύνθετο πάνελ αλουμινίου etalbond® FR στις αποχρώσεις Pure White και Grey Metallic του Standard καταλόγου της Elval Colour.

Μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων κάθετων περσίδων από σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® FR σκιάζουν το κτίριο σε επιλεγμένες περιοχές και το προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία τις πρωινές και απογευματινές ώρες, χωρίς να εμποδίζει τη θέαση του εξωτερικού περιβάλλοντος από το εσωτερικό.

Τα πάνελ αναπτύσσονται ως μια κυματιστή ακολουθία, που πυκνώνει και αραιώνει ανάλογα με τις ανάγκες σκίασης που προκύπτουν από την πορεία του ήλιου. Έτσι παίρνουν τη μορφή ενός κελύφους στοιχείων που ανασηκώνονται-αναριγούν ανταποκρινόμενα στις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Τα κατακόρυφα αυτά στοιχεία και οι οριζόντιες ζώνες των ορόφων, αποτελούν τα αρχιτεκτονικά υλικά μιας αυστηρής και λιτής σύνθεσης των όψεων του κτιρίου που μεταβάλλονται συνεχώς με το φως της ημέρας. Η βιοκλιματική διάσταση τόσο σε παθητικά συστήματα όσο και σε ενεργητικά κατέταξε το κτίριο στην κατηγορία Gold της ενεργειακής κατάταξης LEED.

Η Elval Colour μένει πάντα πιστή στο όραμα και τις αξίες της, με διαδικασίες παραγωγής και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Η εταιρεία εστιάζει στην καινοτομία, στις ανάγκες της αγοράς και στη συνεχή βελτίωση ώστε να υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.