ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Στα 300 εκ. ευρώ προβλέπεται ο τζίρος της Cosmos Aluminium μετά την απορρόφηση της ΕΤΕΜ

"Θα δημιουργηθεί μια επιχείρηση με εξαιρετική δυναμική και know-how που θα ζήλευαν μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο..." δηλώνει ο Γιάννης Καντώνιας!

Σε πορεία ολοκλήρωσης έχει εισέλθει το deal που έχει υπογραφεί μεταξύ της εταιρείας διέλασης αλουμινίου Cosmos Aluminium και της ΕΤΕΜ του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Μετά την υπογραφή ενός M.O.U. για τις βασικές αρχές της συνεργασίας, τώρα ξεκινούν τα Due Diligence εκατέρωθεν προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία, σύμφωνα με όσα λέει στο Industry ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cosmos Aluminium, κ. Γιάννης Καντώνιας. Μάλιστα το κλίμα θεωρείται τόσο καλό μεταξύ των εταιρειών, που τους επιτρέπει να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

«Όταν ολοκληρωθεί αυτό το σχήμα, εκτός του ότι θα προσφέρει πρόσβαση στην κάθε μία εταιρεία σε αγορές που μέχρι σήμερα δεν ήταν στο στόχο τους, θα δημιουργήσει μια επιχείρηση με εξαιρετική δυναμική και know-how που θα ζήλευαν μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Με τα νέα δεδομένα και με την παραδοχή ότι οι τιμές θα παραμείνουν στα σημερινά επίπεδα, θα είναι μια εταιρεία με δυναμική να ξεπεράσει τα €300 εκατ. πωλήσεις για το έτος 2023», σημειώνει ο κ. Καντώνιας.

Πηγή: newsletter Industry

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.