ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Στηρίζει τα “European Aluminium Autumn Meetings 2022” με Αργυρή Χορηγία

Με αφορμή τη διοργάνωση τον προσεχή Οκτώβριο στην Αθήνα των “European Aluminium Autumn Meetings 2022” από την European Aluminium, η Europa στηρίζει την παραπάνω πρωτοβουλία με Αργυρή Χορηγία.

Η Europa στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην European Aluminium επέλεξε να στηρίξει τις εργασίες των European Aluminium Autumn Meetings 2022” που θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα του φορέα στις 24-26 Οκτωβρίου 2022 στο Grand Hyatt Hotel στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας την Αργυρή Χορηγία (Silver Sponsorship).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις συναντήσεις των επιτροπών σημαντικών κλάδων του αλουμινίου, με στόχο την προώθησή του ως υλικό του μέλλοντος. Τα μέλη των επιτροπών που απαρτίζουν τις συνεδριάσεις, είναι υψηλόβαθμα στελέχη από τον χώρο του αλουμινίου, που προέρχονται από ένα σύνολο χωρών της Ε.Ε. και θα επισκεφθούν τη χώρα μας για το διάστημα αυτό.

Οι εργασίες της European Aluminium είναι δράσεις μείζονος σημασίας, στο πλαίσιο της προώθησης των θέσεων του κλάδου του αλουμινίου στα κυριότερα κέντρα αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς στοχεύουν να κοινοποιήσουν τα προβλήματα και τις προκλήσεις, και να ευθυγραμμίσουν τις πολιτικές των διαφόρων φορέων και επιχειρήσεων σε μια κατεύθυνση ωφέλιμη για την οικονομία, το περιβάλλον και τελικά την κοινωνία ως σύνολο.

Για αυτό και η Europa επέλεξε να στηρίξει ενεργά τις εργασίες των συναντήσεων, με την ευκαιρία της διοργάνωσης αυτών στη χώρα μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.