ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ανακοίνωση για τα δυσφημιστικά σχόλια προς τους κατασκευαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΟΒΑΣ εγκαλεί όσους αναφέρονται με δυσφημιστική φρασεολογία προς τους κατασκευαστές κουφωμάτων στα social media, ενώ επιφυλάσσεται για άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Ανακοίνωση σχετικά με δυσφημιστικά σχόλια προς τους κατασκευαστές κουφωμάτων εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ). Στην ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γεν. Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου τονίζεται ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα και κάθε απαίτηση που προκύπτει από τη ζημιά που προκαλείται στον κλάδο των κατασκευαστών από όσους τους συκοφαντούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ΠΟΒΑΣ.

«Δεν είναι πρώτη φορά που ο κλάδος των δομικών κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου και ιδιαίτερα οι βιοτέχνες κατασκευαστές γίνονται στόχος λεκτικών επιθέσεων από ορισμένους παρείσακτους στον ευρύτερο Κλάδο των κατασκευών. Οι οποίοι όχι απλά δεν γνωρίζουν τον κλάδο τον οποίο κατηγορούν, αλλά χωρίς ενδοιασμούς θεωρούν εαυτούς ειδήμονες, γνώστες και ικανούς να κρίνουν έναν σημαντικό κλάδο της Ελληνικής μεταποίησης και της Οικονομίας με εξαιρετική διαδρομή που αποδεικνύεται εκ’ των αποτελεσμάτων αφού τα προϊόντα του είναι αποδεκτά στην παγκόσμια αγορά.

Ίσως κάνουν θόρυβο για να τους προσέξουν, αλλά αυτό δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες που έχουν λόγω λανθασμένων εντυπώσεων που δημιουργούν για τον κλάδο μας. Οι δήθεν ειδήμονες έχοντας αποκομίσει γνώσεις αποσπασματικά και από εμάς τους ανθρώπους του Κλάδου, έρχονται εκ’ των υστέρων να μας κουνήσουν το δάχτυλο. Προτείνουν στους διδάσκοντες του Κλάδου, όπως πρόσφατα διαβάσαμε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να βγουν από τις αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια και να πάνε στα γιαπιά για να αποκτήσουν πλήρη γνώση σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει στην πραγματικότητα. Αναφέρονται σε κατασκευαστές αόριστα με υβριστικούς και προσβλητικούς όρους που προσβάλλουν ολόκληρο τον Κλάδο.

Η ΠΟΒΑΣ προασπιζόμενη με συνέπεια τα συμφέροντα των κατασκευαστών και του Κλάδου συνολικά, ενημερώνει ότι οι απόψεις τους και η δήθεν οργή τους απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Προτείνει στους υπεύθυνους να μην κυριεύονται από αμετροέπεια και να μην προσπαθούν έμμεσα να υποβαθμίσουν τα Ελληνικά κουφώματα αλουμινίου και τους κατασκευαστές αυτών, ίσως για να δώσουν χώρο σε άλλα υλικά και εισαγόμενα προϊόντα.

Σε κάθε περίπτωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός της και κάθε απαίτησης που προκύπτει από τη ζημιά που προκαλείται στον κλάδο των κατασκευαστών εξαιτίας της δυσφήμησης μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΑΓΙΑΤΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.