ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Ολοκληρώθηκε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της εταιρείας!

Ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα που ενώνει και καλλιεργεί το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, δύο έννοιες συνυφασμένες με την κουλτούρα της ALUMIL.

Η ALUMIL αναζητά διαρκώς ιδέες για δράσεις που μπορούν να φέρουν τους ανθρώπους της κοντά, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς τόσο εντός όσο και εκτός εταιρείας. Και σίγουρα, ο αθλητισμός είναι μια δραστηριότητα που ενώνει και καλλιεργεί το πνεύμα της ομαδικότητας και της συνεργασίας, δύο έννοιες συνυφασμένες με την κουλτούρα της ALUMIL.

Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, στο οποίο συμμετείχαν 9 ομάδες αποτελούμενες από 160 εργαζομένους των τμημάτων Παραγωγής και Logistics της εταιρείας. Μετά από 7 Κυριακές, 20 αγώνες που παρακολούθησαν 1.300 θεατές και 110 γκολ, το αθλητικό γεγονός ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο Alexandros Sports Center στο Κιλκίς.

Τον Μεγάλο Τελικό παρακολούθησαν 600 εργαζόμενοι της ALUMIL με τις οικογένειές τους, συμμετέχοντας σε μια ξεχωριστή μέρα που τα είχε όλα: θεαματικές φάσεις, πολλά τέρματα, ένα πρόγραμμα πλούσιων δραστηριοτήτων για τα παιδιά, άφθονο φαγητό και φυσικά, κύπελλο, μετάλλια και σαμπάνιες για την πρωταθλήτρια ομάδα του τμήματος Logistics που επικράτησε της ομάδας του τμήματος CNC με 7-3!

Το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ALUMIL ήταν μια πρωτοβουλία που χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από όλους όσοι συμμετείχαν, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης και βάζοντας τα θεμέλια για ακόμα περισσότερες ανάλογες δράσεις στο μέλλον.

Πάρτε μια γεύση από όσα έγιναν στον Μεγάλο Τελικό του 1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου της ALUMIL…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.