ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Συμμετέχει στη διεθνή έκθεση BATIMAT 2022

Στο περίπτερό της στη μεγάλη γαλλική έκθεση η ALUMINCO θα παρουσιάσει στο κοινό την ευρεία γκάμα αρχιτεκτονικών συστημάτων της, με ιδιαίτερη έμφαση στη νέα σειρά SKYLINE.

Η ALUMINCO θα συμμετάσχει στην BATIMAT 2022, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση στη Γαλλία για τον κατασκευαστικό κλάδο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι από τις 3 έως τις 6 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Paris Expo Porte de Versailles.

Το περίπτερο της ALUMINCO θα βρίσκεται στο Hall 6, Stand 070. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 100 τ.μ. , θα παρουσιάζεται η ευρεία γκάμα των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου της εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στην νέα, premium σειρά SKYLINE!

Η premium σειρά αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου SKYLINE παράγεται έχοντας ως πρώτη ύλη αλουμίνιο πιστοποιημένα παραγόμενο από 100% πράσινη ενέργεια. Όπως τονίζει ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Αργύρης Καρράς: «Για την ALUMINCO A.E. η προστασία του περιβάλλοντος είναι κινητήριος μοχλός. Έχουμε καταφέρει να δημιουργούμε προϊόντα φιλικά προς αυτό, που αφήνουν ένα χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα. Πολύ σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε για το “πράσινο αλουμίνιο”. Κατευθυνόμαστε προς αυτό, επενδύοντας με αφοσίωση και επιμονή στην έρευνα και την καινοτομία».

Η νέα συλλογή συστημάτων SKYLINE γεννήθηκε από την ανάγκη ισορρόπησης της απόλυτα μοντέρνας αισθητικής με τις προηγμένες τεχνολογίες και τη γνώση ALUMINCO.

Τα συστήματα αλουμινίου SKYLINE φέρουν ανώτερα χαρακτηριστικά και αποτελούν το τέλειο εργαλείο στα χέρια αρχιτεκτόνων και κατασκευαστών, αφού συνδυάζουν το minimal design με την ασφάλεια και τις επιδόσεις, με περισσότερους από 200 πιθανούς συνδυασμούς!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.