ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Έφυγε ξαφνικά ο Γιάννης Δαμανάκης, ιδρυτικό στέλεχος του ΣΕΚΑ

Την Τρίτη 6/9 η κηδεία του - Ήταν από τους πρωτοπόρους του κλάδου και αγωνίσθηκε χρόνια για την ποιοτική αναβάθμιση του κουφώματος αλουμινίου και της καθιέρωσης προδιαγραφών.

Πέθανε ξαφνικά την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ο Γιάννης Δαμανάκης, ένα διακεκριμένο στέλεχος και πρωτοπόρος του κλάδου του αλουμινίου, ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος του ΣΕΚΑ και ιδρυτής της εταιρίας ALKAT Α.Ε.

Ήταν πραγματικά από τους πρωτοπόρους του κλάδου των κουφωμάτων κάτι που το αναγνωρίζουν όλοι. Αγωνίσθηκε χρόνια τώρα για την ποιοτική αναβάθμιση του κουφώματος αλουμινίου και της καθιέρωσης προδιαγραφών για το κούφωμα, πολύ πριν αυτές γίνουν υποχρεωτικές και από την αρχή της δεκαετίας του 1990 με την ιδέα του για την ίδρυση του ΣΕΚΑ, συμμετείχε με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την αποφασιστικότητά του σε όλες τις διαδικασίες και τις αποφάσεις για την ανάδειξη του κουφώματος του αλουμινίου στη κορυφή των προτιμήσεων της αγοράς.

Επίσης, ήταν από τους ανθρώπους που πρωτοστάτησε και για την προάσπιση του επαγγέλματος του κατασκευαστή κουφωμάτων και την αναβάθμισή του μέσω εκπαιδευτικών διαδικασιών και σεμιναρίων, καθιερώνοντας μέσω του ΣΕΚΑ το σήμα ποιότητας ΣΕΚΑ-RAL.

Το μυαλό όλου του κλάδου είναι κοντά στην οικογένειά του, εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων, την κατάθεση στη μνήμη του, ότι ποσού επιθυμεί ο καθένας στο “Χαμόγελο του παιδιού”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.