ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Βράβευσή της για την πλατφόρμα “MyWindows” στα Bravo! Awards 2022

Το “MyWindows” διακρίθηκε στη θεματική «Εξυπηρέτηση Πελατών» των Bravo! Awards, ως μια πρακτική που εναρμονίζεται με τα νέα δεδομένα της αγοράς και συμβάλλει στη δημιουργία μιας θετικής καταναλωτικής εμπειρίας.

Ακόμα ένα Βραβείο Βιωσιμότητας απέσπασε η ALUMIL, αυτή τη φορά για την πρωτοποριακή online πλατφόρμα “MyWindows”, η οποία διακρίθηκε στη θεματική «Εξυπηρέτηση Πελατών» του Πυλώνα «Αγορά» των Bravo! Sustainability Dialogue & Awards.

Τα Bravo! Sustainability Dialogue & Awards είναι ένας από τους τρεις άξονες του Bravo!, ενός θεσμού που δημιουργήθηκε το 2012 με πρωτοβουλία του Quality Net Foundation με στόχο την καταγραφή, την παρουσίαση, τη δημόσια διαβούλευση και την ανάδειξη πρωτοβουλιών που προωθούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

Στη φετινή διοργάνωση, στην οποία συμμετείχαν 185 οργανισμοί από διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους και 16.000 ενεργοί πολίτες, παρουσιάστηκαν 310 πρωτοβουλίες κατηγοριοποιημένες σε 5 Πυλώνες: (1) Διακυβέρνηση / Bravo Governance, (2) Αγορά / Bravo Market, (3) Περιβάλλον / Bravo Environment, (4) Κοινωνία / Bravo Society και (5) Συνεργασίες / Bravo In Action.

Οι πρωτοβουλίες μελετήθηκαν τόσο από τις Επιτροπές Αξιολόγησης, αποτελούμενες από εκπροσώπους θεσμικών, επιχειρηματικών, ακαδημαϊκών και κοινωνικών φορέων, όσο και από το ευρύ κοινό και, μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία που περιλάμβανε πολυάριθμα κριτήρια, αναδείχθηκαν οι πρακτικές που βραβεύθηκαν.

To “MyWindows” διακρίθηκε στη θεματική «Εξυπηρέτηση Πελατών», ως μια πρακτική που εναρμονίζεται με τα νέα δεδομένα της αγοράς και συμβάλλει στη δημιουργία μιας θετικής καταναλωτικής εμπειρίας, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες των πελατών. Η εύχρηστη πλατφόρμα της ALUMIL βοηθά τους χρήστες να βρουν και να λάβουν προσφορά για νέα κουφώματα από αξιόπιστους κατασκευαστές του δικτύου της εταιρείας με βάση την τοποθεσία τους, διευκολύνοντας τη διαδικασία της αναζήτησής τους.

Με τη βιώσιμη ανάπτυξη να βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής της στρατηγικής και διατηρώντας την πελατοκεντρική της προσέγγιση, η ALUMIL συνεχίζει να σχεδιάζει, να αναπτύσσει και να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.