ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

HERMIS: Η νέα γωνιάστρα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022

Η νέα γωνιάστρα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και του επαγγελματία και το κοινό της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ θα έχει τη δυνατότητα να τη δει από κοντά.

Η καταξιωμένη ελληνική εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων κατεργασίας HERMIS, με 40 συναπτά έτη προσφοράς στον κλάδο, θα παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα στην επερχόμενη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ.

Πλέον η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει στον επαγγελματία κατασκευαστή τη δική της πρόταση όσον αφορά στις γωνιάστρες, με την υψηλή ποιότητα και υποστήριξη που χρόνια χαρακτηρίζει την HERMIS.

Η νέα γωνιάστρα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και του επαγγελματία και στόχο έχει να αποτελέσει μία άκρως ανταγωνιστική πρόταση, με τιμή έκπληξη! Από τα μεγάλα της πλεονεκτήματα είναι αφενός τα διπλά «μαχαίρια» με απαιτούμενη πίεση μόνο 5 ατμόσφαιρες και αφετέρου τα πτυσσόμενα μπράτσα για την ευκολότερη κατεργασία των προφίλ. Τα μπράτσα όταν δεν απαιτείται η χρήση τους μαζεύουν ώστε να μην πιάνουν χώρο.

Επιπρόσθετα, η νέα πρόταση της HERMIS είναι πολύ εύκολη στη ρύθμιση, με υψηλή εργονομία, οδηγώντας σε κατακόρυφη αύξηση της παραγωγικότητας.

Η διάθεση της νέα γωνιάστρας έχει ήδη ξεκινήσει στην ελληνική αγορά και καλύπτεται από τη γνωστή μεταξύ των επαγγελματιών υποστήριξη της εταιρείας HERMIS, η οποία φροντίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και με πλήρη επαγγελματισμό σε κάθε αίτημα των πελατών της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.