ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA GLASS RAILINGS: Για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου

Το νέο σύστημα κιγκλιδωμάτων της EUROPA χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μία minimal επιλογή σε αρμονία με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS προορίζεται για ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινου κάγκελου χωρίς κάθετες κολόνες, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής.

Χαρακτηρίζεται από λιτές ευθείες γραμμές και αποτελεί μια minimal επιλογή βασισμένη στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις για μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μία αίσθηση ελευθερίας με τις 6 τυπολογίες κατασκευής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το EUROPA GLASS RAILINGS συγκεντρώνει πληθώρα χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που το κάνουν να ξεχωρίζει. Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών αξίζουν αναφοράς τα παρακάτω:

  • Οι υαλοπίνακες που χρησιμοποιούνται έχουν πάχος 11,52 χιλ., 17,52 χιλ. και 21,52 χιλ. με διπλές υαλώσεις πάχους 5 χιλ., 8 χιλ. και 10 χιλ. αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένων 4 στρώσεων μεμβράνης PVB).
  • Ολοκληρωμένη αντιδιαβρωτική προστασία στα προφίλ βάσης και στα καπάκια με ανοδίωση έως 25 μm.
  • Το ύψος του υαλοπίνακα μπορεί να ανέλθει από 700 χιλ. έως 1.000 χιλ. στη βάση EGR-100, έως 1. 200 χιλ. στις βάσεις EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U /EGR-500, καθώς και τη χωνευτή βάση EGR-200 H.

  • Δυνατότητα για χρήση έως 4 μεμβρανών PVB για λόγους αντοχής και ασφάλειας. Η ειδική μεμβράνη δίνει τη δυνατότητα για ποικίλες αποχρώσεις και υφές φωτισμού, προσδίδοντας μοντέρνα αισθητική στο σύστημα.
  • Στο σύστημα EGR-500, η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την εσωτερική πλευρά με τμηματική συγκράτηση από 2 βάσεις-αρπάγες ανά 1 μέτρο εγκατάστασης και κατόπιν κάλυψη καθ’ όλο το μήκος με πλευρικά καπάκια. Σε περίπτωση αντικατάστασης του υαλοπίνακα, δίνει τη δυνατότητα εύκολης αφαίρεσης χωρίς πρόκληση φθορών στο σύστημα ή στο δάπεδο.
  • Στα συστήματα EGR-100 / EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U / EGR-200 H η τοποθέτηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται από την πάνω πλευρά της βάσης με ενιαία συγκράτηση από μία συνεχόμενη βάση καθ’ όλο το μήκος εγκατάστασης και η σταθεροποίηση του υαλοπίνακα πραγματοποιείται με πλαστικές σφήνες και λάστιχα epdm. Η βάση EGR-200 H τοποθετείται εσωτερικά του δαπέδου και ο υαλοπίνακας καλύπτεται με καπάκια αλουμινίου και ελαστικά στεγανοποίησης στο ίδιο επίπεδο με το δάπεδο. Ένα σύστημα που μειώνει σημαντικά το κόστος εγκατάστασης.

Επιπλέον, το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS δίνει τη δυνατότητα:

  • Τοποθέτησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, επίπεδες ή επικλινείς επιφάνειες (δάπεδο ή στηθαίο), εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες 90°, σκάλες με τη βάση EGR-200 C, πισίνες, ασύμμετρα μπαλκόνια και βυθισμένο στο δάπεδο με τη βάση EGR-200 H. Δέχεται επίσης 3 διαφορετικές κουπαστές για υαλοπίνακες 17,52 χιλ. και 21,52 χιλ.
  • Εγκατάστασης με χημικά αγκύρια πλήρους στεγάνωσης (εξωτερικοί χώροι) όσο και με συμβατικά εκτονούμενα βύσματα για εφαρμογές που δεν απαιτείται στεγανότητα (εσωτερικοί χώροι) που περιλαμβάνονται στο σετ.
  • Απορροής των υδάτων, που πραγματοποιείται μέσω των διάκενων κάτω από τη βάση και τα πλευρικά καπάκια.
  • Χρήσης κρυφού φωτισμού LEDIP67 στο κάτω μέρος των βάσεων EGR-100 / EGR-200 L / EGR-200 C / EGR-200 U /EGR-200 H αλλά και στην κουπαστή TV 84609 LEDIP65 για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Όλα τα ανωτέρω στοιχεία προσδίδουν στο σύστημα ταχύτητα στην κατασκευή, οικονομία, αλλά και ευκολία σε πιθανή μελλοντική αντικατάσταση του υαλοπίνακα.

Το σύστημα EUROPA GLASS RAILINGS είναι διαθέσιμο στο εμπορικό δίκτυο και στους κατασκευαστές αλουμινίου EUROPA.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.