ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ETEM: Πρεμιέρα για τα κορυφαία premium minimal συστήματα HYLINE

Πληθώρα συστημάτων και αρχιτεκτονικών λύσεων θα παρουσιάσει η ΕΤΕΜ στην κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, της ΕΕΑ.

Η μεγάλη, επίσημη κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, επιστρέφει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο με την επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Αθήνας.

Η ETEM θα βρίσκεται στο HALL 3 περίπτερο Α6, οπού θα παρουσιάσει ολοκληρωμένες λύσεις διαφορετικών τυπολογιών, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιαστούν στην αγορά τα premium minimal συστήματα του οίκου HYLINE by ETEM, μέσα σε ένα ευχάριστο, άνετο και φωτεινό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εξειδικευμένα στελέχη της ΕΤΕΜ, θα παρουσιάσουν ολοκληρωμένες τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που διαθέτει η εταιρεία για την πιο αποδοτική επιλογή μέσα από την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, που έρχονται να δώσουν πληθώρα αισθητικών και λειτουργικών λύσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις συρόμενες λύσεις E50 slim, ES70 και HY40. Τρία συστήματα των οποίων ο σχεδιασμός έχει επικεντρωθεί στην παροχή περισσότερου φυσικού φωτός στο εσωτερικό περιβάλλον, εξασφαλίζοντας λειτουργικότητα όσο και βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομείωση.

Το σύστημα ES70 είναι κατάλληλο για μεγάλα ανοίγματα ανταποκρινόμενο στις τελευταίες αρχιτεκτονικές τάσεις και τα αυστηρά πρότυπα εξοικονόμησης ενέργειας.

Το Ε50 είναι ένα από τα πιο σύγχρονα συρόμενα θερμομονωτικά συστήματα της ΕΤΕΜ. Σχεδιασμένο για μεσαία και μεγάλα ανοίγματα, με λιτές γραμμές, συνδυάζει τις τάσεις της σύγχρονης αισθητικής με τις ανάγκες που προκύπτουν από τις αυστηρές προδιαγραφές για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η minimal λύση ΗΥ40, με 18 χιλ. γάντζο επαλληλία και δυνατότητες εγκατάστασης σε ανοίγματα μεγάλης κλίμακας, διασφαλίζει απεριόριστη θέα με υψηλές επιδόσεις.

Οι ανοιγόμενες λύσεις Ε68ΗV και HYSTYLE, συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με την άνεση. Τέλος, τα συστήματα πορτών Ε75FPD και HYPI, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρουν λύσεις σε ανοίγματα μεγάλου πλάτους, παρέχουν εξαιρετική λειτουργικότητα, ενεργειακές επιδόσεις και κομψότητα σε κάθε εφαρμογή.

Με πυξίδα τους μοχλούς ανάπτυξης, η ΕΤΕΜ εξελίσσεται και σχεδιάζει τα προϊόντα της με γνώμονα τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου του τελικού χρήστη, ακολουθώντας πιστά μεθόδους και τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον. Τα αναβαθμισμένα συστήματα της ΕΤΕΜ σχεδιάζονται με τρόπο που βελτιστοποιούν τη χρήση πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση ενέργειας καθ’όλη τη διάρκεια ζωή τους, μειώνοντας σημαντικά το περιβαλλοντικό αποτύπωμα και εξασφαλίζοντας την αρχή της βιώσιμης χρήσης των φυσικών πόρων.

Μέσω της συνεχούς εξέλιξης σε υποδομές, προηγμένο εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό, η ΕΤΕΜ προσανατολίζεται στην καινοτομία και στη δημιουργία πρωτοποριακών συστημάτων που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα με υψηλές ενεργειακές επιδόσεις.

Η συνεργασία με τη HYLINE ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική της ΕΤΕΜ για παροχή ευέλικτων και καινοτόμων αρχιτεκτονικών λύσεων με βάση τις τελευταίες τάσεις σχεδιασμού, εστιάζοντας στη λεπτομέρεια και την αριστεία στο design.

Τα συστήματα έχουν εξαιρετικά μοντέρνο σχεδιασμό και επεκτείνουν το πεδίο εφαρμογής του αρχιτέκτονα. Το χαρτοφυλάκιο της HYLINE αποτελείται από μινιμαλιστικές συρόμενες λύσεις, ανοιγόμενα παράθυρα, guillotines καθώς και πόρτες pivot με εντυπωσιακά σχέδια.

Η συνεργασία δύο ποιοτικών brands προσφέρει μοναδικές λύσεις στα πιο απαιτητικά αρχιτεκτονικά έργα που απαιτούν απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.