ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις: Τις επόμενες δύο εβδομάδες η προδημοσίευση του οδηγού

Σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα βγει στη δημοσιότητα ο οδηγός του επερχόμενου «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις.

Ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας

Μπορεί τα μέτρα στήριξης που ετοιμάζει η κυβέρνηση ενόψει του δύσκολου χειμώνα και γενικότερα το ενεργειακό να μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συζήτησης σε πρωινή, τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε ο υπουργός Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ωστόσο μέσα από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων βγήκαν και νέα που αφορούν τόσο στο νέο «Εξοικονομώ» όσο και στο «Εξοικονομώ» για τις επιχειρήσεις.

Ο υπουργός από τον τηλεοπτικό «αέρα» επιβεβαίωσε ότι θα κηρυχθεί νέο «Εξοικονομώ Κατ’ οίκον» με επιδοτήσεις που θα αφορούν στην ενεργειακή θωράκιση των κατοικιών, τονίζοντας ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κατευθυνθεί υπό τη μορφή επιδοτήσεων 2 δισ. ευρώ στην αγορά που οδήγησε στην αναβάθμιση 110 χιλ. κατοικιών.

Επίσης, ο υπουργός ανάφερε ότι για τα επόμενα χρόνια είναι διασφαλισμένο ότι κάθε χρόνο θα τρέχει ένα πρόγραμμα τύπου «Εξοικονομώ» και ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα προδημoσιευτεί ο οδηγός για το «Εξοικονομώ» για επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.