ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO: Νέα συστήματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ!

Σε ένα περίπτερο 322 τ.μ. η EXALCO θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ νέα πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου που θα κλέψουν τις εντυπώσεις!

Η κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που αντιπροσωπεύει ένα από τους σημαντικότερους τομείς της Ελληνικής βιομηχανίας, επιστρέφει στις 14-16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο ΜETROPOLITAN EXPO στα Σπάτα Αττικής.

Η EXALCO θα βρίσκεται εκεί με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 322 τ.μ., στο οποίο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά νέα πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! H εταιρεία περιμένει το κοινό της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ στην αίθουσα 3, περίπτερο D2!

Κατεβάστε την έντυπη πρόσκληση εδώ
Συμπληρώστε την ηλεκτρονική πρόσκληση εδώ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.