ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Τοποθέτηση του σύγχρονου κέντρου ΤΚΕ 954 στη μονάδα της HOB DOORS στη Χαλκίδα

Με επιτυχία εγκαταστάθηκε και λειτουργεί το πρωτοποριακό κέντρο ΤΚΕ 954 της ΤΕΚΝΑ στην εταιρεία HOB DOORS στη Χαλκίδα.

Η καταξιωμένη στον χώρο των εσωτερικών και εξωτερικών πορτών εταιρεία HOB DOORS εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία, τον σύγχρονο εξοπλισμό και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε., επιλέγοντας τη δεύτερη για την τοποθέτηση του κέντρου επεξεργασίας TKE 954 της TEKNA.

Το ΤΕΚΝΑ ΤΚΕ 954 είναι ένα κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων, σχεδιασμένο για διατρήσεις, φρεζάρισμα και σπείρωμα σε οποιαδήποτε γωνία από -90 ° έως +90 ° σε ράβδους ή τεμάχια από αλουμίνιο, PVC, ελαφριά κράματα και χάλυβα πάχους μέχρι 2 χιλ.

Η καμπίνα ασφαλείας, σχεδιάστηκε για να συνδυάζει την κορυφαία λειτουργικότητα, την προσβασιμότητα, την ηχομόνωση και το φως με ασφάλεια και εργονομικές απαιτήσεις. Ο χειριστής έχει μεγάλες γυάλινες επιφάνειες για να ελέγξει την εκτέλεση μηχανικής κατεργασίας και εύκολη πρόσβαση κατά τον καθαρισμό και τη συντήρηση.

Το εσωτερικό της καμπίνας εξασφαλίζει μεταφορά γρεζιών στο σύστημα συλλογής που είναι διαθέσιμο στη βάση. Το ηλεκτρικό μοτέρ των 8,5 kW είναι σε θέση να εκτελέσει ακόμη και βαριά μηχανική κατεργασία με εξαιρετικά, γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα. Η αυτόματη αποθήκη 12 θέσεων, είναι ενσωματωμένη στην κινητή πλατφόρμα και διαθέτει δύο θέσεις για τη συγκράτηση ενός δίσκου διαμέτρου 250 mm και μιας γωνιακής κεφαλής επεξεργασίας.

Περιλαμβάνει δύο διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας: τον πρώτο, σε κατάσταση μονής ζώνης, για την επεξεργασία ολόκληρων ράβδων σε μία ενιαία περιοχή εργασίας, μήκους έως 7 μ., και τον δεύτερο σε διπλή λειτουργία, για εργασία σε πολλαπλά τεμάχια εργασίας, διαχωρίζοντας στην ουσία το μηχάνημα σε δύο ανεξάρτητες διαφορετικές ζώνες.

Σε έκδοση με επιπλέον άξονες H και P, το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε δυναμική διπλή λειτουργία, μια μέθοδο εργασίας που επιτρέπει τη μείωση των χρόνων διακοπής της μηχανής στο ελάχιστο, καθώς επιτρέπει την αυτόματη ρύθμιση των σφιγκτήρων σε ταυτόχρονο χρόνο λειτουργίας σε σχέση με τις διαδικασίες κατεργασίας ατράκτου στην άλλη ζώνη εργασίας. Το TKE 954 διαθέτει έναν σαρωτή λέιζερ για πιο ακριβή και προηγμένο έλεγχο πρόσβασης στο μηχάνημα, αυξάνοντας την ασφάλεια και την σχέση χειριστή / μηχανήματος.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. ευχαρίστησε την εταιρεία HOB DOORS, όπως επίσης και τα στελέχη της διοίκησης, κ.κ. Νίκο Γιαννάκο και Αναστάσιο Τσίγκο για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξαν.

Από την πλευρά της δεσμεύτηκε, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον, με απόλυτη συνέπεια, σοβαρότητα και τεχνογνωσία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.