ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 16 Οκτωβρίου στο METROPOLITAN EXPO

Τα έμπειρα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ θα είναι στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ για να ανταλλάξουν απόψεις και να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα των χρωμάτων πούδρας.

Στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυσή της, η NEOKEM, η αμιγώς Ελληνική επιχείρηση που παράγει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της χρώματα πούδρας για τη βαφή των Αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμίνιου, γιορτάζει και συμμετέχει στην επίσημη και μεγάλη κλαδική έκθεση της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου στο Hall 3_Stand No 6.

Τα έμπειρα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ θα είναι στο stand για να ανταλλάξουν απόψεις και να πληροφορήσουν τους ενδιαφερόμενους για τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία στον τομέα των χρωμάτων πούδρας. Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για την αντοχή που προσφέρουν τα Υπερανθεκτικά χρώματα σε σχέση με τα χρώματα απλής ανθεκτικότητας, προσθέτοντας διάρκεια και αξία στην κατασκευή.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του κλάδου θα γνωρίσουν τη νέα συλλογή Prisma, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικές, όμορφες αποχρώσεις χρώματος πούδρας. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά, σε μεγάλες επιφάνειες, την εφαρμογή του συνόλου των αποχρώσεων της Prisma Collection, καθώς και να αποκτήσουν το έντυπο υλικό της εταιρείας, όπως χρωματολόγια και δοκίμια χρωμάτων.

Η έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022 επιστρέφει δυναμικά για να διαμορφώσει τις εξελίξεις και να αποτελέσει το σημείο συνάντησης για όλη την αγορά. Θα διοργανωθεί ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο με τη συγγενή επαγγελματική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2022, που απευθύνεται στον τομέα των κατασκευών.

Την έκθεση θα πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις, το Open Space 2022 και το Architects Talk. Το OPEN SPACE αποτελείται από workshops και case studies, στα οποία θα παρουσιαστούν λύσεις, προϊόντα και υλικά για υφιστάμενα και νέα κτήρια από καταξιωμένους φορείς και επαγγελματίες. Το Architects Talk αφορά στο σύγχρονο design και την αρχιτεκτονική.

Ωράριο λειτουργίας:

Παρασκευή – Κυριακή: 10:00-19:00

Εκθεσιακός χώρος

METROPOLITAN EXPO Εκθεσιακό Κέντρο
Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.