ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η έκδοση Οκτωβρίου κυκλοφορεί με διπλό εξώφυλλο, προβάλλοντας αφενός τις ποιοτικές Κλειδαριές Πολλαπλών Κλειδωμάτων της DOMUS και αφετέρου τη νέα εντυπωσιακή σειρά συστημάτων SKYLINE της ALUMINCO.

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”, με διπλό εξώφυλλο και πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στις Κλειδαριές Πολλαπλών Κλειδωμάτων της εταιρείας DOMUS, οι οποίες συνδυάζουν ασφάλεια για τον τελικό χρήστη και ευκολία τοποθέτησης για τον επαγγελματία.

Στο ανεστραμμένο εξώφυλλο του περιοδικού φιλοξενούνται τα συστήματα της νέας οικογένειας SKYLINE της ALUMINCO. Τα συστήματα αλουμινίου SKYLINE φέρουν ανώτερα χαρακτηριστικά και αποτελούν το τέλειο εργαλείο στα χέρια του δημιουργού, συνδυάζοντας minimal design, επιδόσεις και ασφάλεια!

Επίσης στο τεύχος Οκτωβρίου φιλοξενείται ολοκληρωμένο αφιέρωμα με τις βέλτιστες λύσεις της αγοράς όσον αφορά στα συστήματα αλουμινίου που πληρούν τις προϋποθέσεις του «Νέο Εξοικονομώ» για αντικατάσταση κουφωμάτων. Τα καλύτερα συστήματα από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου αλουμινίου παρουσιάζονται με πλήρη λεπτομέρεια σε ένα πλούσιο και άκρως ενημερωτικό αφιέρωμα.

Αξίζει να διαβάσετε την άποψη τριών επιφανών τεχνοκρατών για τους λόγους που το ελληνικό κράτος μέσα από τα προγράμματα επιδότησης ενεργειακών παρεμβάσεων οφείλει να πριμοδοτήσει την εγχώρια βιομηχανία κουφωμάτων.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.