ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Ηλεκτρονικός παντογράφος Nanomatic 384 S

Ένας εξαιρετικός παντογράφος από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. με δύο ελεγχόμενους άξονες, ιδανικός για επεξεργασία προφίλ αλουμινίου.

Ο Nanomatic 384 S που θα διατίθεται από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. είναι ένας παντογράφος με δύο ελεγχόμενους άξονες, ιδανικός για επεξεργασία προφίλ αλουμινίου, PVC και ατσάλι μέχρι 2 χιλ., με δυνατότητα επεξεργασίας ατσαλιού inox (προαιρετικό) μέχρι 2 χιλ. Η διαχείριση του κύκλου εργασίας γίνεται μέσω ενός έξυπνου λογισμικού που οδηγεί τον χειριστή μέσω απλών ενδείξεων στην οθόνη αφής.

Η σύνδεση USB επιτρέπει εύκολη σύνδεση με το PC. Το περιστρεφόμενο επίπεδο εργασίας σε τέσσερις πλευρές επιτρέπει την αύξηση της ταχύτητας εκτέλεσης και την ακρίβεια. Επιτρέπει, επιπλέον, τη χρήση εργαλείων μικρότερου πλάτους, περιορίζοντας στο ελάχιστο τις επεξεργασίες που προκαλούν δονήσεις και θόρυβο. Διαθέτει ταχεία αλλαγή εργαλείου ISO 30 και προστασία πνευματικού εντολέα ζώνης εργασίας.

Χαρακτηριστικά

  • Περιστροφή κομματιού: Μέσω του εντολέα ξεμπλοκαρίσματος, της κονσόλας με περιστροφική κίνηση, μπορεί να μετακινείται χειρωνακτικά, με μπλοκάρισμα σε τέσσερις προκαθορισμένες θέσεις, μέσω πνευματικών στάσεων για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν στις άλλες όψεις του προφίλ.
  • Χειριστήριο ελέγχου: Ο μοχλός επιτρέπει την εκτέλεση της κάθετης κίνησης της μονάδας φρεζαρίσματος. Στα χειριστήρια υπάρχει ένα πλήκτρο για την εκκίνηση του κινητήρα. Το ηλεκτροτσόκ διαθέτει έναν εργαλειοφορέα με ταχυσύνδεσμο ISO Στα πλαϊνά της μηχανής υφίστανται τέσσερις θέσεις για ίδιο αριθμό εργαλειοφορέων.
  • Μέγγενες: Το μηχάνημα διαθέτει ένα αντίγραφο οριζόντιων μεγγενών, πνευματικού χειρισμού, με συσκευή χαμηλής και ρυθμιζόμενης χειροκίνητα πίεσης, που εξασφαλίζουν το σωστό μπλοκάρισμα του προφίλ του μηχανήματος.
  • Χτυπήματα και κύλινδροι: Οι κύλινδροι τοποθετημένοι δεξιά και αριστερά παρέχουν υποστήριξη για την κατεργασία των προφίλ μεγάλου μήκους. Επιπλέον, ένα σύστημα χτυπημάτων χειροκίνητου χειρισμού, και αυτά επίσης δεξιά και αριστερά, επιτρέπουν τη σωστή τοποθέτηση του κομματιού στο μηχάνημα, μεταφέροντάς το στην περιοχή κατεργασίας. Η θέση των χτυπημάτων όπου αναφέρεται το κομμάτι υποδεικνύεται κάθε φορά από τον ψηφιακό έλεγχο.
  • Ψηφιακός έλεγχος: Η διασύνδεση με οθόνη αφής των 5,7″ αντικαθιστά το προφίλ και επιτρέπει τον προσδιορισμό των εικόνων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν και την τοποθέτησή τους στο κομμάτι, υποδεικνύοντας, επομένως, τη θέση του αναλόγου χτυπήματος. Οι οδηγίες του χειριστή γίνονται γνωστές εγκαίρως με σημάνσεις και μηνύματα επί της οθόνης, καθιστώντας την κατεργασία απλή και έξυπνη. Οι κινήσεις τροχίσματος, που αναφέρονται στους άξονες X και Y, διαχειρίζονται ηλεκτρονικά από τους παρεμβαλλόμενους ελεγχόμενους άξονες. Η κίνηση καθόδου του τσοκ, όπως η περιστροφή του κομματιού, πραγματοποιούνται χειροκίνητα. Το μηχάνημα αυτό είναι εφοδιασμένο με θύρα USB για εύκολη σύνδεση με PC.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.