ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Μέγας Χορηγός στο Τουρνουά Ενόργανης “Horizon Cup Thessaloniki”

Συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η ALUMIL υποστηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά αθλητών, σε ένα άθλημα που συνδέεται άμεσα με τις δικές της αξίες.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ALUMIL, η εταιρεία υποστηρίζει ως Μέγας Χορηγός το 3ο Διεθνές Διασυλλογικό Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων-Κορασίδων “Horizon Cup”, που πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας.

Στο υψηλών προδιαγραφών αθλητικό γεγονός συμμετέχουν ανερχόμενοι/ανερχόμενες πρωταθλητές/πρωταθλήτριες ηλικίας 11 έως 16 ετών από όλο τον κόσμο, που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια σπάνια αγωνιστική εμπειρία, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους.

Το “Horizon Cup” διοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.), σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Σ.Ε.Γ.Β.Ε.) και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Το τριήμερο τουρνουά θα προβληθεί μέσω πλατφόρμας Live Streaming, αλλά και μέσω εντυπωσιακής οθόνης 24 τ.μ. που θα στηθεί στο κεντρικότερο σημείο της Θεσσαλονίκης, την πλατεία Αριστοτέλους.

Συμμετέχοντας ως Μέγας Χορηγός στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η ALUMIL υποστηρίζει έμπρακτα τη νέα γενιά αθλητών, σε ένα άθλημα που συνδέεται άμεσα με τις αξίες της εταιρείας, καθώς απαιτεί «ψυχή», σκληρή προσπάθεια, συνέπεια, πειθαρχεία και αφοσίωση. Η καταξιωμένη εντός και εκτός συνόρων ελληνική εταιρεία ανάπτυξης και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου είναι δίπλα στους πρωταθλητές και τις πρωταθλήτριες του μέλλοντος, συμπλέοντας μαζί τους στην κατεύθυνση της αριστείας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button