ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Εντυπωσιακή παρουσία με πολλά νέα προϊόντα στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Δυναμικό ήταν το «παρών» της θεσσαλικής διέλασης στη μεγάλη κλαδική έκθεση, με ένα καλαίσθητο και ζεστό περίπτερο όπου παρουσιάστηκαν οι νέες προτάσεις της EXALCO όπως το καινοτόμο σύστημα συρόμενων SPACE.

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 322 τ.μ., τοποθετημένο στην αρχή του Hall, η EXALCO τράβηξε τα βλέμματα των επισκεπτών με το μινιμαλιστικό σχεδιασμό, τη ζεστή ατμόσφαιρα και το γήινο χρωματισμό του.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε η νέα καινοτόμα σειρά minimal συρόμενων συστημάτων SPACE. Πρόκειται για την επιτομή του σύγχρονου design και την εξέλιξη των minimal κουφωμάτων. Είναι η πλέον premium σειρά θερμομονωτικών συρόμενων συστημάτων, με ελάχιστα ή καθόλου εμφανή προφίλ για εκπληκτική θέα και απόλυτα φυσική συνέχεια του εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η σειρά SPACE είναι διαθέσιμη σε τέσσερις ευέλικτες επιλογές για κάθε αρχιτεκτονική ανάγκη.

Η επιβλητική είσοδος του περιπτέρου ήταν επενδυμένη με το σύστημα επένδυσης τοίχου EXALCO Cladding. Ταυτόχρονα, η EXALCO Pergola Bioclimatic-F με ίσιο προφίλ περσίδας σε διάσταση 4,5×8,8 μ. κυριαρχούσε πάνω από τον χώρο συνάντησης, ενώ και το ολοκαίνουργιο σύστημα για πτυσσόμενες πόρτες με minimal προφίλ ήταν μεταξύ των εκθεμάτων που κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Από αριστερά: Τσιάρας Θάνος, Δ/νων Σύμβουλος, Καντώνιας Αστ. Ιωάννης, Πρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος, Καντώνια Εύη, Δ/ντρια Διαφήμισης του Ομίλου, Δήμας Χρίστος, Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας, Μεντζελόπουλος Γιώργος, Πρόεδρος Ε.Ε.Α.

Ακόμη παρουσιάστηκαν τα συρόμενα Albio 256 Thea, Albio 227 και το νέο Albio 225 Lite, τα ανοιγόμενα Albio 129C Advanced και το Albio 127C Super Thermo, τα συστήματα για πόρτες εισόδου Premium Door και Hotelia Door, τα συστήματα για επιδαπέδια βάση καγκέλου και 2 τυπολογίες της Fixed Pergola.

Ο ambassandor της EXALCO, Αντώνης Σρόιτερ

Στο περίπτερο της EXALCO παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας και ο ambassador της εταιρείας και γνωστός άνκορμαν Αντώνης Σρόιτερ. Η μεγάλη επισκεψιμότητα και το τεράστιο ενδιαφέρον των επισκεπτών για πρωτοποριακά συστήματα αλουμινίου έδειξε την ανάγκη του κατασκευαστικού κόσμου να έρθει σε φυσική επαφή με τους συνεργάτες του και τους προμηθευτές και να δει την εξέλιξη του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.