ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Ενεργειακά κουφώματα EOS 60 Hybrid & ESS 47 στην ανακαίνιση του The Port Square Hotel

Η κατασκευαστική εταιρία κουφωμάτων Αφοί Μπαρόλα ΙΚΕ ανέλαβε με απόλυτη επιτυχία το έργο που της ανατέθηκε!

The Port Square Hotel το νέο οχταόροφο Ξενοδοχείο 4* και 53 δωματίων συνολικής επιφάνειας 1800m², στο Λιμάνι του Πειραιά! Το όραμα του ιδιοκτήτη που κλήθηκε ήταν η δημιουργία ενός σύγχρονου, με υψηλή αισθητική, ξενοδοχείου που θα καλύπτει τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Βασική απαίτηση ήταν η μεγάλη μείωση της ηχορρύπανσης λόγω της τοποθεσίας του έργου, όπως και η υψηλή ενεργειακή απόδοση των κουφωμάτων.
Eπιλέχθηκαν υλικά υψηλών προδιαγραφών με σκοπό τις υψηλές επιδόσεις θερμομόνωσης για την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση δαπανών κλιματισμού & θέρμανσης και την ανθεκτικότητα. Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιήθηκαν θερμοδιακοπτόμενα ενεργειακά κουφώματα EOS 60 Hybrid & ESS 47 Hybrid της Europa Profil Aluminium SA σε χρώμα 9005 Μαt της ΝΕΟΚΕΜ, καθώς και διπλοί ενεργειακοί υαλοπίνακες laminated με ηχομονωτική μεμβράνη για την αποφυγή ενοχλητικών θορύβων της Saint-Gobain Hellas και την εξασφάλιση ηρεμίας των επισκεπτών του ξενοδοχείου.
Στην εξωτερική όψη διατηρήθηκε η ορθομαρμάρωση και συμπληρωθήκαν στοιχεία αρχιτεκτονικών προεξοχών από σύνθετα πάνελ αλουμινίου etalbond® FR, χρώμα Orbit Black της Elval Colour περιμετρικά των κουφωμάτων.
Το αποτέλεσμα έρχονται να ολοκληρώσουν το μεταλλικό στέγαστρο κεντρικής εισόδου και τα μεταλλικά διακοσμητικά διαχωριστικά στο Lobby, για την επίτευξη της minimal και μοντέρνας αισθητικής του χώρου.
Μελέτη – Κατασκευή: Eleven Constructions
Κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων: Αφοί Μπαρόλα ΙΚΕ
Φωτογράφηση: Βαγγέλης Πατεράκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.