ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ: Εντυπωσιακές προτάσεις με δυναμική παρουσία στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ παρούσα σε κάθε μεγάλο γεγονός του κλάδου, εδώ και 26 χρόνια κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα και συστήματα σκίασης, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεξαγωγή της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, στην οποία η GS έλαβε μέρος με ένα εντυπωσιακό stand 84 τ.μ. όπου υποδέχτηκε φίλους, συνεργάτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα.

Η πρωτοπόρος εταιρεία, κέρδισε τις εντυπώσεις με το εντυπωσιακό δείγμα Ηλεκτροκίνητης Σήτας Cronos, πλάτους 7 μ., το οποίο βρισκόταν σε περίοπτη θέση και απέσπασε ενθουσιώδη βλέμματα και σχόλια λόγω της άψογης λειτουργίας του και της ταχύτητας περιτύλιξης. Επιπλέον παρουσιάστηκε η πρόταση της εταιρείας για προϊόν ενσωματωμένο στην τοιχοποιία με κατάργηση του κουτιού και χρήση πρόσθετων προφίλ για εναρμόνιση με τα minimal συστήματα.

Τη γκάμα των ηλεκτροκίνητων προϊόντων, συμπλήρωσαν τα συστήματα εξωτερικής σκίασης Cronos με υφάσματα διάτρητα και screen. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα επιλεγμένα υφάσματα σκίασης μπορούν να αποτρέψουν την αύξηση της εσωτερικής θερμοκρασίας στους χώρους όπου είναι τοποθετημένα, καθώς εμποδίζουν τη μεταφορά της θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον έως και 97%.

Τα συστήματα σήτας Scorpion και Thèa, τα οποία αποτελούν top επιλογές στα συστήματα οριζόντιας κίνησης με ίσιο πανί και ερπύστρια, καθώς και τα συστήματα με πλισέ πανί και ερπύστρια Marta και η best seller πλισέ με κάτω οδηγό Starla, όλα παρουσιάστηκαν στην επιβλητική διάσταση των 3 μ. σε ύψος, ακολουθώντας τις απαιτήσεις και τις σύγχρονες ανάγκες στην κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων.

Τέλος παρουσιάστηκε το σύστημα εσωτερικής σκίασης Eclipse, με 3 προϊόντα προσαρμοσμένα σε ένα εντυπωσιακό διαφανοσκόπιο. Το κάθε προϊόν αντιπροσώπευε μια κατηγορία υφάσματος μεταξύ των black-out, dim-out & screen όπου ο επισκέπτης μπορούσε να διακρίνει το ποσοστό σκίασης που προσφέρει η κάθε κατηγορία. Το σύστημα Eclipse προσαρμόζεται στο πηχάκι των ανοιγόμενων συστημάτων και αποτελεί την ιδανική λύση, καθώς το φύλλο του κουφώματος λειτουργεί ανεμπόδιστα είτε σε ανοικτή θέση είτε σε θέση ανάκλισης.

Η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ παρούσα σε κάθε μεγάλο γεγονός του κλάδου, εδώ και 26 χρόνια κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα και συστήματα σκίασης, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.