ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Το πρόγραμμα EUROPA CARES έδωσε το «παρών» και στον αυθεντικό μαραθώνιο!

H Europa σταθερά πιστή στο πλάνο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του EUROPA CARES συμμετείχε στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Europa, η εταιρεία έδωσε το «παρών» και στον Μαραθώνιο της Αθήνας, ATHENS MARATHON: THE AUTHENTIC. Συγκεκριμένα ομάδα της Europa έτρεξε στη διαδρομή των 5 χλμ. και των 10 χλμ., ενώ κατόπιν ακολούθησε πρωινό σε παρακείμενο ξενοδοχείο του κέντρου.

Το πρόγραμμα EUROPA CARES αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ΕΚΕ που έχει σχεδιαστεί από την Europa. Εντάσσει ανθρώπους από όλα τα τμήματα της εταιρείας και περιλαμβάνει τομείς όπως η στήριξη των εργαζομένων, η προστασία του περιβάλλοντος, και τέλος η στήριξη των τοπικών κοινωνιών με ποικίλα μέσα. Παράλληλα διαρθρώνει ενέργειες από το σύνολο των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του Ο.Η.Ε.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.