ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΝΕΟΚΕΜ: Συμμετέχει στο νέο καινοτόμο project της έκθεσης XENIA, το “XENIA Architect Lab”

Σε ένα πρωτοποριακό project που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη φετινή έκθεση XENIA συμμετέχει η καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των χρωμάτων πούδρας NEOKEM.

Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετέχει και μας προσκαλεί όλους στο “XENIA Architect Lab”, ένα πρωτοποριακό project που διοργανώνεται για πρώτη φορά από την έκθεση XENIA 2022 που λαμβάνει χώρα 26-28 Νοεμβρίου στο METROPOLITAN EXPO και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα hot spot ενημέρωσης και έμπνευσης για όλους τους επισκέπτες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 800 τ.μ., που θα αναπτυχθεί στο Hall 2, η ΝΕΟΚΕΜ  θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο stand 5 την πλούσια χρωματική παλέτα της νέας Prisma Collection, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικά ειδικά χρώματα πούδρας. Η ανανεωμένη συλλογή, συνεχίζοντας την πολυετή και επιτυχημένη παρουσία της, δίνει μια ολοκληρωμένη απάντηση στις σύγχρονες τάσεις του design, καλύπτοντας κάθε χρωματική απαίτηση του αρχιτέκτονα – μελετητή, του διακοσμητή αλλά και του ξενοδόχου.

Workshops & Case Studies

Ένα μεγάλο κομμάτι του project είναι φυσικά και το ειδικά διαμορφωμένο stage όπου θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις, που θα κινηθούν σε 3 κεντρικούς άξονες στο Tech, στο Design και στο Sustainability, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουν ένα σημείο καινοτομιών και έμπνευσης για τους όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Στο πλαίσιο αυτών των Workshops θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες ομιλίες και συζητήσεις καταξιωμένων αρχιτεκτόνων αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος είναι η κατάθεση εμπειριών και απόψεων, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά το μέλλον του τουρισμού και να συμβάλλουν ουσιαστικά στον δημιουργικό ανασχεδιασμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.