ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Μας καλωσορίζει στον κόσμο της επαυξημένης πραγματικότητας!

Η πρωτοποριακή εφαρμογή ETEM AR+ εμφανίζει ψηφιακά τρισδιάστατα παράθυρα, τα οποία ενσωματώνονται σε πραγματικό χρόνο στο υπάρχον περιβάλλον!

Η ETEM φέρνει το μέλλον στο σήμερα με τη νέα εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας που μας επιτρέπει να δούμε τα αρχιτεκτονικά προϊόντα της εταιρείας σε πραγματικό χρόνο στο έργο μας ή στον χώρο μας.

Η εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας ETEM AR+ είναι διαθέσιμη για κινητά & tablet (δείτε σχετικό πλαίσιο στο τέλος του άρθρου). Μέσω της εφαρμογής τεχνητά ψηφιακά τρισδιάστατα παράθυρα ενσωματώνονται σε πραγματικό χρόνο στο υπάρχον περιβάλλον, δίνοντας τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης στον χρήστη. Τα διαθέσιμα συστήματα που υποστηρίζει η εφαρμογή είναι: EW70, E75, E68, E45, ES70, E50, ES38, E39.

Η πρωτοποριακή εφαρμογή διαθέτει 3 βασικές λειτουργίες:

1. Η λειτουργία Product Catalogue, κατά την οποία ο χρήστης σκανάροντας τα render του καταλόγου αλληλοεπιδρά με την τομή σε περιβάλλον επαυξημένης πραγματικότητας. Με την επιλογή Explode Detail, ο χρήστης μπορεί να διαχωρίσει την τομή σε μέρη και να δει σε πραγματικό χρόνο λεπτομέρειες στο εσωτερικό μέρος του συστήματος.

Η χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας προϋποθέτει να έχει ο χρήστης στη διάθεσή του τον προϊοντικό κατάλογο της εταιρείας.

2. Στη λειτουργία Try at your place, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει όποιο σύστημα από τα διαθέσιμα επιθυμεί, στο υπάρχον περιβάλλον. Το σύστημα που εμφανίζεται στον χώρο, διαθέτει σήμανση με βασικές τεχνικές πληροφορίες, καθώς και stand με την τομή του.

Με την επιλογή Scale, ο χρήστης, έχει τη δυνατότητα να προσαρμόσει το μέγεθος με βάση τις ανάγκες του. Αφού επιλέξει μέγεθος και τοποθετήσει το σύστημα σε καθαρή επιφάνεια (βάση) μπορεί, πατώντας το Play, να το δει σε πραγματική λειτουργία. Το ίδιο συμβαίνει και με την τομή.

3. Η λειτουργία Showrooms, στα οποία o χρήστης σκανάροντας ένα custom QR, επιλέγει ανάμεσα από τα διαθέσιμα συστήματα όποιο επιθυμεί να τοποθετήσει στον χώρο – είτε να δει την τομή του.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας ETEM AR+ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.