ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Aluminium magazine: Δωρεάν αποστολή σε επιλεγμένους επαγγελματίες

Αποστέλλεται δωρεάν εντός Ελλάδος για διάστημα 12 μηνών, σε επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου και στελέχη εταιριών, εφόσον υπάρξει ανάλογο σχετικό ενδιαφέρον.

Το “Aluminium Magazine” είναι το κλαδικό περιοδικό του χώρου του αλουμινίου, το οποίο κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 1985. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλει στη σωστή, σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου των κουφωμάτων τόσο με τα τεχνικά του άρθρα, όσο και με τις αναλυτικές του παρουσιάσεις συστημάτων και προϊόντων για κουφώματα.

Το περιοδικό “Aluminium Magazine” κυκλοφορεί μόνον σε συνδρομητές, με παραλήπτες εταιρίες και επαγγελματίες του κλάδου. Δύναται όμως να αποστέλλεται δωρεάν εντός Ελλάδος για διάστημα 12 μηνών, σε επιλεγμένους επαγγελματίες και στελέχη εταιριών, εφόσον υπάρξει ανάλογο σχετικό ενδιαφέρον.

Αν θέλετε να το λαμβάνετε και εσείς, θα πρέπει να συμπληρώστε την σχετική φόρμα και το αίτημά σας για δωρεάν αποστολή θα εξετασθεί από το Τμήμα Συνδρομών. Η προσφορά μας αυτή ισχύει μέχρι 31/12/2022.

Οι συνδρομητές του περιοδικού, προαιρετικά και με ένα ετήσιο κόστος 80 ευρώ, καταχωρούνται με δική τους σελίδα και προβάλλονται προνομιακά στο aluFIND.gr, μία διαδικτυακή εφαρμογή προβολής και αναζήτησης κατασκευαστικών και showrooms κουφωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.