ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Aluminium magazine: Δωρεάν αποστολή σε επιλεγμένους επαγγελματίες

Αποστέλλεται δωρεάν εντός Ελλάδος για διάστημα 12 μηνών, σε επιλεγμένους επαγγελματίες του κλάδου και στελέχη εταιριών, εφόσον υπάρξει ανάλογο σχετικό ενδιαφέρον.

Το “Aluminium Magazine” είναι το κλαδικό περιοδικό του χώρου του αλουμινίου, το οποίο κυκλοφορεί ανελλιπώς από το 1985. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συμβάλει στη σωστή, σφαιρική και έγκυρη ενημέρωση χιλιάδων επαγγελματιών του κλάδου των κουφωμάτων τόσο με τα τεχνικά του άρθρα, όσο και με τις αναλυτικές του παρουσιάσεις συστημάτων και προϊόντων για κουφώματα.

Το περιοδικό “Aluminium Magazine” κυκλοφορεί μόνον σε συνδρομητές, με παραλήπτες εταιρίες και επαγγελματίες του κλάδου. Δύναται όμως να αποστέλλεται δωρεάν εντός Ελλάδος για διάστημα 12 μηνών, σε επιλεγμένους επαγγελματίες και στελέχη εταιριών, εφόσον υπάρξει ανάλογο σχετικό ενδιαφέρον.

Αν θέλετε να το λαμβάνετε και εσείς, θα πρέπει να συμπληρώστε την σχετική φόρμα και το αίτημά σας για δωρεάν αποστολή θα εξετασθεί από το Τμήμα Συνδρομών. Η προσφορά μας αυτή ισχύει μέχρι 31/12/2022.

Οι συνδρομητές του περιοδικού, προαιρετικά και με ένα ετήσιο κόστος 80 ευρώ, καταχωρούνται με δική τους σελίδα και προβάλλονται προνομιακά στο aluFIND.gr, μία διαδικτυακή εφαρμογή προβολής και αναζήτησης κατασκευαστικών και showrooms κουφωμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button