ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, στην όδο Καποδιστρίου 24 στην Αθήνα έλαβε χώρα η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΠΟΒΑΣ) πραγματοποίησε την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της, στα γραφεία της στην οδό Καποδιστρίου 24, στην αίθουσα συνεδριάσεων του 3ου ορόφου του ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους προχώρησε στην ομιλία του, εστιάζοντας σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο και την κοινωνία, την κατάρτιση, τις πιστοποιήσεις, την εκπαίδευση, τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, το επαγγελματικό περίγραμμα, διατυπώνοντας προτάσεις προς την πολιτεία και προς τους συνάδελφους.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης κατά την ομιλία του

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε κάποιες σημαντικές ενημερώσεις που αφορούν στις δράσεις της ΠΟΒΑΣ το επόμενο διάστημα, καθώς και τη συμμετοχή της Ομοσπονδίας σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς στον χαιρετισμό του μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε αναλυτικά στην ενεργειακή κρίση και στις αιτίες που την προκαλούν, αφήνοντας αιχμές για την κυβερνητική πολιτική και τέλος συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για το έργο της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΒΕ, Γεώργιος Καββαθάς χαιρετίζει τους παρευβρισκόμενους στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας

Επίσης παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, οι Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας, Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Ιωάννης Βαφειαδάκης, Α’ Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, Ιωάννης Παγκράτης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών – Πειραιώς & Περιχώρων και Σεραφείμ Μαουσίδης, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

Μετά το ελαφρύ γεύμα ακολούθησε το δεύτερο και κλειστό μέρος της Συνέλευσης με την εκλογή του Προεδρείου, το οποίο αποτέλεσαν οι Κωνσταντίνος Κυριακίδης από το Σωματείο Κοζάνης, Ιωάννης Στριλιγκάς από το Σωματείο Χανίων και Δημήτρης Κωνσταντινίδης από το Σωματείο Σερρών.

Το Διοικητικό Απολογισμό παρουσίασε ο Γενικός Γραμματέας, Χρήστος Παπαευθυμίου, ενώ ο Λάζαρος Ασλανίδης, Α’ Αντιπρόεδρος αναφέρθηκε στον Προγραμματισμό Δράσης του επόμενου έτους.

Ο Οικονομικός Απολογισμός ανεγνώσθη από τον Ταμία, Παντελή Σολιδάκη και ο Προϋπολογισμός από τον Αναπληρωτή Ταμία, Δημήτριο Τσέλιο. Ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής, Χρήστος Γκαραγκούνης από το Σωματείο Τρικάλων προχώρησε στην ανάγνωση του Πρακτικού της Ελεγκτικής Επιτροπής. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, ο Προγραμματισμός Δράσης και ο Προϋπολογισμός.

Στη συνέχεια, οι συνάδελφοι Αντιπρόσωποι των Σωματείων βάσης από όλη την Ελλάδα είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν επί των θεμάτων που τους απασχολούν. Αμέσως μετά προχώρησαν στο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ ευχαριστούν θερμά όλους τους ομιλητές, τα Μέλη και τους επισκέπτες που συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.