ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIOMAL: Νέο εργονομικό σύστημα VL Pergola DYI

Το νέο σύστημα πέργκολας της VIOMAL διατίθεται σε τρία ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων, προσφέροντας εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Το σύστημα βιοκλιματικής πέργκολας ελεύθερης τοποθέτησης VL Pergola DYI της VIOMAL είναι πλέον διαθέσιμο είτε με χειροκίνητη λειτουργία είτε με μοτέρ. Είναι κατάλληλο για οικιακή ή επαγγελματική χρήση και εργονομικά σχεδιασμένο να προσφέρει σκίαση και προστασία από αέρα και βροχή σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Διατίθεται σε τρία ΚΙΤ έτοιμων διαστάσεων 3×3, 3×4 και 3,6×3,6 μ. και διακρίνεται για την ευκολία συναρμολόγησης και εγκατάστασης. Οι κινητές περσίδες και η προαιρετική κάθετη σκίαση, προσφέρουν λειτουργικότητα και άνεση, καθιστώντας την πέργκολα… «παντός καιρού»!

Εύκολη εγκατάσταση

Η VL Pergola μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα και γρήγορα από δύο άτομα με τη χρήση οικιακών εργαλείων (κατσαβίδι, κλειδί, σφυρί, σκάλα) και των σχετικών εξαρτημάτων που περιλαμβάνονται στη συσκευασία (βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια κ.λπ.). Δεν απαιτείται περαιτέρω κατεργασία, καθώς οι κολώνες και τα δοκάρια είναι προ-τρυπημένα και έτοιμα για συναρμολόγηση, ακολουθώντας μόνο τις οδηγίες εγκατάστασης.

Σκίαση & Κινητές Περσίδες

Κατά τις ηλιόλουστες ημέρες η VL Pergola DYI σε επιφάνεια έως και 13 τ.μ., μέσω των δυο σειρών από χειροκίνητες περσίδες φάρδους 9 εκ. που λειτουργούν ξεχωριστά με τη χρήση μανιβέλας, προσφέρει διαφορετικά επίπεδα σκίασης. Η πέργκολα με μοτέρ διαθέτει ενιαίες περσίδες μεγάλου φάρδους 15 εκ., για μέγιστη στιβαρότητα, ηλιοπροστασία και εργονομία, με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα δυο διαθέσιμα συστήματα πέργκολας καθιστούν δυνατή την εγκατάσταση σε κάθε εξωτερικό χώρο ακόμα και όταν η παροχή ρεύματος δεν είναι δυνατή.

Στεγανότητα

Οι κινητές περσίδες, με δυνατότητα χειροκίνητης λειτουργίας ή λειτουργίας με μοτέρ, προσφέρουν προστασία από τη βροχή, μεγιστοποιώντας την άνεση στον εξωτερικό χώρο. Όταν οι περσίδες είναι κλειστές, το νερό της βροχής δεν περνάει. Το σύστημα υδρορροής της πέργκολας εξασφαλίζει αξιόπιστα την αποστράγγιση του νερού και τη διοχέτευσή του μέσω των τεσσάρων κάθετων δοκαριών στο έδαφος. Οι υδρορροές είναι μη εμφανείς, ενσωματωμένες στα οριζόντια δοκάρια.

Minimal αισθητική & εσωτερικός φωτισμός LED

Ο μοντέρνος σχεδιασμός της κατασκευής με τα προφίλ ίσιων γραμμών και οι δυο διαθέσιμες αποχρώσεις -είτε σε γκρι φινίρισμα με βαφή πούδρας σε απόχρωση RAL 7016, είτε σε λευκό φινίρισμα RAL 9010- διαμορφώνουν ένα εξωτερικό σύστημα σκίασης minimal αισθητικής, που μπορεί να ταιριάξει απόλυτα σε χώρους σπιτιού, ξενοδοχείου ή οποιουδήποτε άλλου επαγγελματικού χώρου. Ο ενσωματωμένος φωτισμός LED στο εσωτερικό των περσίδων της πέργολας με λειτουργία μοτέρ, προσδίδει μια αίσθηση πολυτέλειας.

Σύστημα κάθετης σκίασης

Το προαιρετικό σύστημα κάθετης σκίασης με zip σε μία, δύο, τρεις ή και τέσσερις πλευρές της πέργκολας προσφέρει μέγιστη προστασία από τον ήλιο και τα έντομα, διατηρώντας παράλληλα την ορατότητα χάρη στο διάτρητο γκρι πανί. Το σύστημα κάθετης σκίασης λειτουργεί με μοτέρ στην περίπτωση της πέργκολας με μοτέρ ή χειροκίνητα στην πέργκολα χειροκίνητης λειτουργίας.

Στιβαρότητα κατασκευής

Η VL Pergola DIY είναι κατασκευασμένη από προφίλ αλουμινίου, τα οποία προσφέρουν μέγιστη στιβαρότητα. Οι κάθετες κολώνες και οι οριζόντιοι δοκοί αλουμινίου, σε συνδυασμό με τις βάσεις στήριξης παρέχουν μεγάλη σταθερότητα στην κατασκευή, εφόσον η τοποθέτηση έχει γίνει σωστά σε τσιμεντένιο ή σε ξύλινο δάπεδο, ακολουθώντας τις οδηγίες εγκατάστασης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.