ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Η νέα Prisma Collection κέρδισε τις εντυπώσεις στην ΧΕΝΙΑ

Η νέα συλλογή κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών για την πλούσια και όμορφη χρωματική παλέτα της, αλλά και για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των αποχρώσεών της.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωτοποριακό XENIA Architect Lad” που διοργανώθηκε για πρώτη φορά από την έκθεση XENIA 2022. Η ΝΕΟΚΕΜ συμμετείχε στο project, το οποίο αποτέλεσε ένα hot spot ενημέρωσης και έμπνευσης για όλους τους επισκέπτες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των 800 τ.μ., που αναπτύχθηκε στο Hall 2, η ΝΕΟΚΕΜ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο stand 5 την πλούσια χρωματική παλέτα της νέας Prisma Collection, η οποία περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικά ειδικά χρώματα πούδρας.

Η νέα συλλογή κέρδισε τις εντυπώσεις των επισκεπτών για την πλούσια και όμορφη χρωματική παλέτα της, αλλά και για την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των αποχρώσεών της, που καλύπτουν με μοναδικό τρόπο και δίνουν μια ολοκληρωμένη απάντηση στις επιθυμίες και στις ανάγκες του σύγχρονου αρχιτέκτονα – μελετητή, του διακοσμητή αλλά και του ξενοδόχου.

H XENIA 2022 απέδειξε για ακόμη μία χρονιά ότι είναι η έκθεση θεσμός που συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υποδομών, στη βελτίωση των υπηρεσιών και τη βιώσιμη ανάπτυξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.