ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Τα υπερανθεκτικά χρώματα της συλλογής PRISMA στο “the Architect Show”

H NEOKEM έλαβε μέρος στο “the Architect Show”, παρουσιάζοντας τα 50 υπερανθεκτικά χρώματα της ανανεωμένης συλλογής PRISMA.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η διοργάνωση του the the Architect Show (tAS) ”, ένα από τα πιο σημαντικά events για την αρχιτεκτονική και το design.

Η ΝΕΟΚΕΜ, η οποία στηρίζει σταθερά τον κλάδο της αρχιτεκτονικής, συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο tAS, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις και πλούσιες χρωματικές προτάσεις για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου.

Οι επισκέπτες που επισκέφθηκαν το stand της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ, τόσο για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας όσο και για τις νέες οπτικές που αφορούν στο μέλλον του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, περισσότεροι από έξι χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συμμετοχών, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναρίων και εμπνευσμένων διαλέξεων, που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εμπειρίας, δίνοντας υψηλής αισθητικής και ποιότητας αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button