ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Τα υπερανθεκτικά χρώματα της συλλογής PRISMA στο “the Architect Show”

H NEOKEM έλαβε μέρος στο “the Architect Show”, παρουσιάζοντας τα 50 υπερανθεκτικά χρώματα της ανανεωμένης συλλογής PRISMA.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η διοργάνωση του the the Architect Show (tAS) ”, ένα από τα πιο σημαντικά events για την αρχιτεκτονική και το design.

Η ΝΕΟΚΕΜ, η οποία στηρίζει σταθερά τον κλάδο της αρχιτεκτονικής, συμμετείχε για μια ακόμη χρονιά στο tAS, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις και πλούσιες χρωματικές προτάσεις για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου.

Οι επισκέπτες που επισκέφθηκαν το stand της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τα στελέχη της ΝΕΟΚΕΜ, τόσο για τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των χρωμάτων πούδρας όσο και για τις νέες οπτικές που αφορούν στο μέλλον του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, περισσότεροι από έξι χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συμμετοχών, ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σειρά σεμιναρίων και εμπνευσμένων διαλέξεων, που αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της εμπειρίας, δίνοντας υψηλής αισθητικής και ποιότητας αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.