ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Architectural Aluminium Academy: Ολοκληρώθηκαν 7 κύκλοι σπουδών του Προγράμματος «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών»

Μέσα από το εντατικό 50ωρο Πρόγραμμα της Ακαδημίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε σχέση με τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά υλικά.

Περισσότεροι από 155 κατασκευαστές κουφωμάτων αλουμινίου συμμετείχαν στους 7 κύκλους σπουδών του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», που πραγματοποιήθηκαν από την Architectural Aluminium Academy (AAA) και υπό την αιγίδα της ΠΟΒΑΣ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης.

Μέσα από το εντατικό 50ωρο Πρόγραμμα της Ακαδημίας, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε σχέση με τα σύγχρονα αρχιτεκτονικά υλικά, να εμπλουτίσουν τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις τους στους τομείς της κατασκευής/εγκατάστασης κουφωμάτων και των πιστοποιήσεων, καθώς και να αποκτήσουν νέες «πράσινες» δεξιότητες, απαραίτητες για την ενεργειακή αναβάθμιση των σύγχρονων κτιρίων.

Με έμφαση στην πρακτική εξάσκηση και την αντιμετώπιση καθημερινών τεχνικών δυσκολιών, οι κατασκευαστές έλαβαν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα, μια πολύ σημαντική διαδικασία για την αναγνώριση των δεξιοτήτων τους από πελάτες και συνεργάτες, αλλά και την αναβάθμιση του ίδιου του επαγγέλματός τους.

Σε έναν κλάδο που εξελίσσεται ταχύτατα, το πρόγραμμα «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών» της AAA δίνει στους κατασκευαστές του σήμερα τις γνώσεις του αύριο, επαναπροσδιορίζοντας το επάγγελμα και προσφέροντας στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις, να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της αγοράς και να γίνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί.

Στόχος της Ακαδημίας για το 2023 είναι να συνεχίσει τη συστηματική προσπάθεια αναβάθμισης του κλάδου, μέσα από την εξάπλωση του προγράμματος και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα προσφέρουν στους κατασκευαστές το κίνητρο να γίνουν ακόμα καλύτεροι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης της Ακαδημίας, επισκεφθείτε το website του οργανισμού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.