ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ELVIAL: ONOMA Hotel – Πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο…

Δύο κορυφαία συστήματα της ELVIAL συμβάλουν στην ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητα του πεντάστερου ONOMA Hotel στη Θεσσαλονίκη.

Όπως κάθε όνομα είναι μοναδικό για τον άνθρωπο που το φέρει, έτσι και το ξενοδοχείο ΟΝΟΜΑ προσαρμόζεται και μεταμορφώνεται για να ταιριάζει απόλυτα στην ταυτότητα του κάθε επισκέπτη.

Για να εξελίξει τη διαμονή και να προσφέρει έναν ανατρεπτικό, πιο προσωπικό και επίκαιρο τρόπο να βιώνει κάθε ταξιδιώτης μοναδικές εμπειρίες. Το πεντάστερο ONOMA Hotel, είναι ένα καινοτόμο ξενοδοχειακό concept που άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη.

Το ONOMA Hotel είναι πολλά περισσότερα από ένα ξενοδοχείο. Είναι οι composers, τα δωμάτια εμπειρίας, το Good Mood Food Restaurant, το Street Art Bar και Cloud Bar, το HomeWORK. Είναι στην πραγματικότητα όλοι οι επισκέπτες του που ανεβάζουν τη σύγχρονη άνεση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Μέρος της αισθητικής του καινοτόμου ξενοδοχείου οφείλεται στο εξαιρετικό σύστημα MINIMAL Look της ELVIAL, το οποίο με περιμετρικό πλαίσιο μόλις στα 35 χιλ. αναδεικνύει την αίσθηση ελευθερίας.

Επίσης στο ONOMA Hotel χρησιμοποιήθηκε το σύστημα W59, παρέχοντας εξαιρετική αντοχή, εύκολη εφαρμογή και απόλυτη αξιοπιστία. Τρεις θεμελιώδεις αρχές που είναι σε απόλυτη αρμονία με το αρχιτεκτονικό όραμα του πρωτοποριακού ξενοδοχείου.

Κατασκευαστής Συστημάτων Αλουμινίου ELVIAL: ALDE
Architectural Design: Κουλουκούρης & Συνεργάτες
Interior Design: Makridis Associates
3D Design & Visualisation: FRAMED VISUALISATION

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.