ADVERTORIALΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Τα 12 βασικά προτερήματα του συστήματος D-FENDER!

Ένα πρωτοποριακό σύστημα ασφάλισης συρόμενων παραθύρων αλουμινίου από την πλέον καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου.

Η DOMUS παρουσιάζει τη D -FENDER, ένα νέο σύστημα κλειδαριάς (2 ή 4 κλειδωμάτων), άψογης αισθητικής για κάθε προφίλ συρόμενων παραθύρων αλουμινίου, σχεδιασμένο σε κάθε λεπτομέρεια σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις ανάγκες των κατασκευαστών.

Το σύστημα D-FENDER είναι κατασκευασμένο με τα πλέον κατάλληλα υλικά για όλα τα εξαρτήματα, τα οποία επιλέχθηκαν προσεκτικά από τους ειδικούς μας μετά από πολλαπλές σειρές εργαστηριακών δοκιμών αντοχής.

Συνδυάζει τεχνογνωσία και design με διπλό κλείδωμα για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Προσφέρει γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση όσο ποτέ χάρη στην ειδική καλίμπρα που παρέχεται σε κάθε συσκευασία και την ανάγκη ενός και μόνο κατσαβιδιού με τετράγωνη μύτη για όλες τις εργασίες τοποθέτησης του συστήματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.