ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA ELEMENT: Συνδυασμός ανώτερης αισθητικής για πολλαπλές χρήσεις!

Το EUROPA ELEMENT αποτελεί ιδανική επιλογή για σκίαση, διαχωρισμό, αλλά και διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, προστατεύοντας από την ηλιακή ακτινοβολία και προσφέροντας ηχομόνωση.

Σχέδιο ELEMENT LINE UP ως διαχωριστικό χώρων γραφείου

Το EUROPA ELEMENT αποτελεί ένα νέο ολοκληρωμένο σύστημα που χρησιμοποιείται τόσο ως σύστημα σκίασης όσο και ως διαχωριστικό εσωτερικών ή εξωτερικών χώρων. Με το σύστημα EUROPA ELEMENT δίνεται δυνατότητα για χάραξη-επεξεργασία σε φύλλο αλουμινίου οποιουδήποτε σχεδίου-μοτίβου επιθυμούμε, για πολλαπλές εφαρμογές όπως ως δομικό στοιχείο σε εξωτερική όψη κτηρίων, γραφείων, ξενοδοχείων.

Η ποικιλία μοτίβων καλύπτει κάθε αισθητική επιλογή σε πληθώρα χρωματισμών, ενώ παράλληλα χρησιμεύει και ως εσωτερική ή εξωτερική διακόσμηση, όπου με την προσθήκη φωτισμού LED δίνει μοναδικό χαρακτήρα στον χώρο.

Σχέδιο ELEMENT OUTLINE ως διαχωριστικό και διακοσμητικό στοιχείο εξωτερικού χώρου

Σχεδιάστηκε ώστε να συνδυάζει την αισθητική υπεροχή και την αντοχή στον χρόνο και στη χρήση, ενώ παράλληλα προσδίδει ενεργειακή απόδοση μέσω της ρύθμισης της σκίασης που προσφέρει στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.

Εκτός από την πληθώρα σχεδίων και μοτίβων, το σύστημα παρέχει τεράστια ποικιλία στη δυνατότητα κατασκευών. Αυτό το χαρακτηριστικό, το καθιστά συνώνυμο της προσαρμοστικότητας στις ανάγκες του τελικού χρήστη. Έτσι μπορεί να καλύψει σταθερές, ανοιγόμενες, συρόμενες και πτυσσόμενες κατασκευές ή και συνδυασμό τους, προσδίδοντας ευελιξία και ελευθερία στη σχεδίαση.

Σχέδιο ELEMENT SUNLIGHT ως διαχωριστικό και διακοσμητικό στοιχείο εσωτερικού χώρου

Δυνατότητες EUROPA ELEMENT

  • Κατάλληλο για διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.
  • Δυνατότητα για custom-made σχήματα λαμαρίνας (παραγγελία κατόπιν ειδικού σχεδίου).
  • Κατάλληλο για σκίαση και προστασία κτηρίων από ηλιακή ακτινοβολία.
  • Ιδανικό για κάλυψη περιμετρικών πλευρών σε κατασκευές πέργκολας.
  • Διαθέσιμο σε πλήθος χρωματικών αποχρώσεων, με ανοδίωση ή/και ηλεκτροστατική βαφή.
  • Κάλυψη αρχιτεκτονικών εφαρμογών υψηλής αισθητικής.
  • Συνεργασία με Europa EWS-40 (σύστημα παντζουριού και σκίασης) για κάθε τυπολογία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.