ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

GS: Ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα για απαιτητικές κατασκευές!

Εδώ και 26 χρόνια η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα διάφορων τύπων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η σήτα Roller Scorpion είναι η ιδανική λύση για κου­φώματα μπαλκονόπορτας και ιδιαίτερα σε περιοχές με έντονο αέρα

Η GS εδρεύει στον Άλιμο Αττικής όπου υπάρχει και ο εκθεσιακός της χώρος. Η παραγωγή όλων των προϊόντων της γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.100 τ.μ. στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Από το 2014, η GS διαθέτει και δεύτερο υποκατάστημα, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 για τη διασφάλιση της άψογης λειτουργίας των τμημάτων της, κατά ISO 14001:2015 για την εφαρμογή σωστής περιβαλλοντικής διαχείρισης και τηρεί όλες τις απαιτήσεις των προτύπων για τη σήμανση CE στα προϊόντα που κατασκευάζει. Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από ένα σταθερά αυξανόμενο αριθμό συνεργατών χονδρικής στον χώρο του κουφώματος πανελλαδικά, όπως επίσης και στο εξωτερικό, καθώς εξάγει τα προϊόντα της σε 14 χώρες σε 4 ηπείρους.

Roller Scorpion

Η σήτα Roller Scorpion είναι η ιδανική λύση για κου­φώματα μπαλκονόπορτας και ιδιαίτερα σε περιοχές με έντονο αέρα, συνδυάζοντας μεγάλη αντοχή και υψη­λή αξιοπιστία. Λειτουργεί χειροκίνητα, διαθέτει ίσιο πανί, αντιανεμικό άξονα και ερπύστρια, και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο.

Για το κλείσιμό της, ακινητοποιείται είτε με μαγνήτη ή με κλείστρο γάντζου. Οι μέγιστες διαστάσεις της σή­τας Roller Scorpion καλύπτουν ανοίγματα πλάτους έως 3.600 χιλ. και ύψους έως 3.500 χιλ.

Η λειτουργική σήτα της GS κατασκευάζεται με μαύρο πανί P.P. Ως εναλλακτική πρόταση υπάρχει και η επι­λογή πανιού P.P. γκρι χρώματος. Το προϊόν διατίθεται ως έτοιμο επί παραγγελία.

Théa

H Théa είναι ιδανική λύση για κουφώματα μπαλκονό­πορτας, όπου ο χρήστης θέλει να απολαμβάνει τη… θέα ανεμπόδιστα

Είναι ιδανική λύση για κουφώματα μπαλκονό­πορτας, όπου ο χρήστης θέλει να απολαμβάνει τη… θέα ανεμπόδιστα. Λειτουργεί χειροκίνητα, διαθέτει ίσιο πανί και ερπύστρια, και η επαναφορά της γίνεται με ελατήριο. Για το κλείσιμό της, ακινη­τοποιείται είτε με μαγνήτη ή με κλείστρο γάντζου.

Οι μέγιστες διαστάσεις του προϊόντος καλύπτουν ανοίγματα πλάτους έως 3.600 χιλ. και ύψους έως 3.000 χιλ. Η Théa κατασκευάζεται με μαύρο πανί P.P. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πανί P.P. γκρι χρώματος. Το προϊόν διατίθεται ως έτοιμο επί πα­ραγγελία.

Starla

Η σήτα οριζόντιας κίνησης Starla plisse 26 χιλ. είναι το best seller της GS στα συστήματα πλισέ

Η σήτα οριζόντιας κίνησης Starla plisse 26 χιλ. είναι το best seller της GS στα συστήματα πλισέ. Λειτουργεί χειροκίνητα και διαθέτει πανί πλισέ και πολύ χαμηλό κάτω οδηγό. Για το κλείσιμο ακινη­τοποιείται με μαγνήτη.

Διατίθεται σε 2 διαφορετικούς τύπους:

  • Μονόφυλλη
  • Maxi (μονόφυλλη αμφίπλευρη)

και μπορεί να καλύψει ανοίγματα πλάτους έως 2. 500 χιλ. και ύψους έως 2.400 χιλ.

Επιπλέον διατίθεται σε:

  • Κάθετη με χειροκίνητη λειτουργία, ιδανική για πα­ράθυρα και
  • Frame, ιδανική για εξωτερική τοποθέτηση σε κουφώματα με έλλειψη χώρου.

Η Starla κατασκευάζεται με μαύρο πανί. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται πανί γκρι χρώματος. Διατίθεται έτοιμη επί παραγγελία και σε τυποποιη­μένο ΚΙΤ σε Μονόφυλλη και Frame.

Cronos

Η Chronos είναι ιδανική για κουφώματα πολύ μεγάλων διαστάσεων ή περιορισμένης πρόσβασης καθώς και για εξωτερικές πέρ­γκολες.

Είναι ιδανική για κουφώματα πολύ μεγάλων διαστάσεων ή περιορισμένης πρόσβασης καθώς και για εξωτερικές πέρ­γκολες. Η Cronos αποτελεί την πιο ενδεδειγμένη πρόταση για όσους ψάχνουν το κάτι διαφορετικό, με απεριόριστη αντοχή στην ανεμοπίεση και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν μοναδική. Διαθέσιμη με 4 διαφορετικούς τύπους κουτιού μπορεί να καλύψει και την πιο δύσκολη περίπτωση από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο άνοιγμα.

Το πανί Super screen που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για αυτό το προϊόν, σε συνδυασμό με το σύστημα Zip που εφαρμόζει στον ειδικά σχεδιασμένο οδηγό, προσδίδουν στην Cronos τη μέ­γιστη δυνατή αντοχή σε ανεμοπίεση (κλάση 6) βάσει του προτύ­που EN 13561-2015 και η οποία αντιστοιχεί σε πίεση τεστ ασφα­λείας 480 N/m2 (≈ 98 km/h).

Η κίνηση του προϊόντος γίνεται με ενσύρματο ή ασύρματο μοτέρ. Τα μοτέρ που έχουν επιλεγεί μετά από ενδελεχή έρευνα είναι πο­λύστροφα με σκοπό την όσο το δυνατόν γρηγορότερη κίνηση του προϊόντος. Χαρακτηριστικά, το μοτέρ που διαθέτει η GS μπορεί να καλύψει άνοιγμα σε ύψος 2 μέτρων σε μόλις 9 δευτερόλεπτα!

Η Cronos είναι το μοναδικό προϊόν ελληνικής κατασκευής που έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε θάλαμο ανεμοπίεσης του πιο αναγνωρίσιμου ευρωπαϊκού κοινοποιημένου φορέα δοκιμών ift Rosenheim.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.