ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Τοποθέτηση του PHANTOMATIC M4L στην εταιρεία ALUSIK – ΑΦΟΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΟΕ

Το υπερσύγχρονο κέντρο κατεργασίας PHANTOMATIC M4L είναι πλέον μέρος της γραμμής παραγωγής της εταιρείας ALUSIK – ΑΦΟΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΟΕ στην Καρδίτσα.

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε άλλη μια τοποθέτηση σύγχρονου τεχνολογικού εξοπλισμού από την ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην εταιρεία ALUSIK – ΑΦΟΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΟΕ.

Η δυναμική επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων του θεσσαλικού νομού εμπιστεύτηκε την τεχνογνωσία και την τεχνική υποστήριξη της ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ, επιλέγοντάς τη για την απόκτηση του κέντρου επεξεργασίας PHANTOMATIC M4L.

Το PHANTOMATIC M4L είναι ένα σύγχρονο και άκρως παραγωγικό κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων που ελέγχονται με αυτόματη περιστροφή του εργαλείου από 0 έως 180 και ενδιάμεσο στοπάρισμα σε όλες τις μοίρες ηλεκτρονικά.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ ευχαρίστησε την εταιρεία  ALUSIK – ΑΦΟΙ ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΟΕ για την εμπιστοσύνη, την προτίμηση και την άψογη συνεργασία που επέδειξε και από την πλευρά της δεσμεύτηκε, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ότι θα βρίσκεται δίπλα σε όλους αυτούς που την εμπιστεύτηκαν ή πρόκειται να την εμπιστευτούν  στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.