ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EXALCO CLADDING: Καινοτόμο σύστημα αλουμινίου επένδυσης τοίχου και οροφής!

Το πρωτοποριακό σύστημα EXALCO ALUMINIUM CLADDING ξεχωρίζει για τη δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων επιφανειών σε εμπορικά και βιομηχανικά κτίσματα, κτίρια υγείας, αναψυχής και γραφείων, καθώς και κατοικίες, δημιουργώντας εντυπωσιακές όψεις.

Το σύστημα επένδυσης EXALCO ALUMINIUM CLADDING αποτελεί την ιδανική πρόταση για διαχρονικές κατασκευές κάλυψης τοιχοποιίας και οροφών, κατάλληλο για χρήση τόσο στις εσωτερικές όσο και στις εξωτερικές επιφάνειες των κτιρίων, με στόχο την άρτια αισθητική τους και τη μεγάλη αντοχή στον χρόνο.

Αποτελεί ένα ιδανικό σύστημα αλουμινίου, που ξεχωρίζει για τη δυνατότητα κάλυψης πολύ μεγάλων επιφανειών σε εμπορικά και βιομηχανικά κτίσματα, κτίρια υγείας, αναψυχής και γραφείων, καθώς και κατοικίες, δημιουργώντας ποικίλες και εντυπωσιακές όψεις.

Ειδικά Χαρακτηριστικά

  • Εφαρμογή σε όλες τις κατασκευές & εξατομίκευση, χάρη στην ποικιλία προφίλ και χρωμάτων.
  • Το φινίρισμα των προφίλ μπορεί να επιλεγεί μεταξύ ανοδίωσης, ποικιλίας χρωμάτων ηλεκτροστατικής βαφής (RAL) ή απομίμησης ξύλου σε διάφορες αποχρώσεις.
  • Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, το οποίο εντάσσεται στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του κτιρίου.
  • Ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες.
  • Μη ορατές συνδέσεις στήριξης.
  • Εύχρηστο και εύκολο στην κατασκευή, εξοικονομώντας χρόνο.
  • Δυνατότητα επικάλυψης ολόκληρων κτιρίων με μεταλλικό σκελετό ή συμβατικό σκελετό οπλισμένου σκυροδέματος.
  • Συνδυάζεται με τα υλικά μόνωσης της εξωτερικής τοιχοποιίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.